1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalnie gier XGD 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez peco, Październik 7, 2011.

  1. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prosiłbym o jakiś obrazkowy tuturial jak wypalac gry w img burn z XGD 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  4. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy sciagne juz ten obraz iso gry z XGD3 to jak mam ja wypalic zawsze gry patchowalem w abgx i plik .dvd automatycznie dostawalem od niego.
    a jak to teraz wygląda??
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Teraz jak nie będziesz miał pliku dvd to musisz go sam stworzyć za pomocą notatnika np...wpisać tam odpowiedni wartości i wypalać grę z pominięciem abgx...
     
  6. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prosze o jakis poradnik jak napisac to w notatniku bo nie mam zielonego pojecia jak to zrobić
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    . Tworzysz plik tekstowy, w środku wpisujesz takie coś
    LayerBreak=2133520
    xxx.iso


    gdzie "xxx" jest nazwą obrazu. Czyli jeśli np plik z obrazem będzie nazywał się "rrod-gow3.iso, to zapiszesz tak
    LayerBreak=2133520
    rrod-gow3.iso

    Potem zapisujesz plik i w nazwie pliku wpisujesz ( wg, przykładu) rrod-gow3.dvd. I tyle
     
  8. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki wielkie
     
  9. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pozwólcie ze się dołączę z jednym pytaniem...czy płytki wypalone już mogę normalnie robić za ich pomocą obraz img burnem? i czy trzeba nową wersję ściągać?:) byłbym wdzięczny za odpowiedź:)
     
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Zalecana jest nowa wersja. I tak, możesz robić.
     
  11. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok, a jaka ta najnowsza wersja jest?
     
  12. kapral4

    kapral4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2007
    Posty:
    86
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    najnowsza wersja ImgBurn to 2.5.6.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum