1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalona FIFA nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ILCZYN, Wrzesień 29, 2012.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Przed chwilą nagrałem FIFA 13 na płytę, włożyłem ją do XBOXa, po czym napęd chwilkę kręci i niestety gry nie czyta. Pokazuje się tylko OTWÓRZ NAPĘD.
    Co się mogło stać? Sprawdzałem na dwóch XBOXach i jest to samo.
    Dodam że nagrałem ihasem.

    Pomocy!

    EDIT: Zwykłą nagrywarką jest tak samo!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sprawdzales obraz abgx? Wyglada jakby obraz był skopany.
     
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Sprawdzałem przed każdą z prób nagrania i wszystko jest ok.
     
  5. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Inne gry naped odczytuje ?
     
  6. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Tak, wszystko inne działa.
     
  7. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tak samo, ale nagrywam zwykłą nagrywarką LG na Verbatimach i do tej pory działała np. fifa 12. Jeśli ma ktoś na to patent to prosiłbym o szybką odpowiedź bo czas leci a chce sie grac w fifke 13 ;p Pozdrawiam ! ; )
     
  8. marcus2005

    marcus2005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    strus311

    jakiego masz lt ,czy zaktualizowales dashbord
     
  9. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt mam 3.0 a dashbord 2.0.14719.0 jeżeli coś mam zrobic to prosze mnie pokierowac (jestem kompletnie zielony w tych sprawach) z góry dziękuje :)
     
  10. Wojasinho

    Wojasinho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowogród Bobrzański
    Niestety FIFA 13 działa tylko na płytach wypalanych przez iHasa..
     
  11. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niektórzy jak nagrywają zwykłymi nagrywarkami to gra im odpala ale wywala komunikat o wycieraniu ściereczką, a mi nawet gry nie czyta także nie wiem o co chodzi. Zna ktoś odpowiedź na to ? ; )
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Dwadzieścia tematów załóżcie, najlepiej każdy z osobna, że wam nie działa FIFA. Kupić nagrywarkę IHAS i po sprawie.

     
Wczytywanie...

Poleć forum