1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wypalona gierka nie dziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez QQMonstah, Czerwiec 30, 2010.

  1. QQMonstah

    QQMonstah Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po pierwsze mam przerobionego , jak kupowalem gry na rynku to kazda dzialala , a teraz zaczalem sobie zgrywać samemu 2 gierki dzialaja elegancko a teraz sciagnalem sobie prince of persia i **** jak wlozylem do napedu , pojawil się czarny ekran , ktory po chwili zamienil się na napis xbox360 i **** plyta verbatima za 10 w plecy ;/ :mad: (zdaję sobie sprawę ,że ta plytka jest juz stracona , ale prosiłbym o jakiegos tipa ,aby zapobiec problemą tego typu)
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    magiczny guzik zwany " Szukaj "
     
  4. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Nie płytka jest stracona tylko przeróbka nie daje rady wave z gry. Musisz patchować gry przed nagraniem, albo zrobić flasha konsoli na wyższy ixtreme :)

    EDIT: Kolega mnie wyprzedził z szybszą odpowiedzią :)
     
  5. QQMonstah

    QQMonstah Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    darks89 skoro jestes taki cocky to powiedz mi prosze co mam wpisać w WYSZUKIWARKE bo to chyba chodzi o to żeby wpisywać słowa klucze a nie wall of text , kthxbye
     
  6. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywanie ? patchowanie ? dzial artykuly ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum