1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

!Wypalona gra NIE DZIAŁA!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darnokPL, Styczeń 23, 2011.

  1. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Nagrałem grę Fable II
    Robiłem tak
    kupiłem płyty VERBATIM DVD+R DL
    sprawdziłem czy napęd jest dobry(!laptop!):
    [​IMG]
    ABGX360(ustawienia takie jak w poradniku!):
    tam wyżej jeszcze pisze coś na zielono!
    [​IMG]
    wypaliłem programem IMGBurn i czekałem aż LAPTOP sam otworzy napęd("wystrzeli płytę")
    Wkładam do x' a i czekam, po chwileczce pisze otwórz napęd!
    Co robię ŹLE?!Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a przerobka jaka? bo mozliwe ze masz stara przerobke
     
  4. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A plik .dvd masz dobry ?
    Ewentualnie zle nagraly sie obszary lead-in/lead-out na plycie, nagrywarka dala ciala, plyta miala wade fabryczna. Mozna tak wymieniac
     
  6. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    a nagrywarka ze stacjonarnego będzie dobra?
     
  7. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Log z IMGburn masz ? może po prostu coś źle poszło z nagrywaniem
     
  8. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
  9. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    chodziło o log który był zapisywany podczas nagrywania płyty. znajdziesz takowy w zakładce pomoc--->pliki logu imgbun (jeśli masz w opcjach zaznaczone zapisywanie dziennika zdarzeń) tam znajdź odpowiednią datę kiedy nagrywałeś płyte i zobacz czy błędów ci żadnych nie pokazał.
     
  10. Nomadsky

    Nomadsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A może przez przypadek zamiast .dvd nagrałeś Iso ?
     
  11. cheery

    cheery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z nagrywarkami w laptopie to jest różnie, nawet sprawdzenie infotoolem nie daje gwarancji, jak w moim przypadku np. Jednak jestem za teorią urzytkownika Noymadsky
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja chyba tez bo nagrywam tylko na laptopie i wszystko hula ..................
    może zły layer-break...........
     
  13. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Problem rozwiązany!
    To wszystko przez nagrywarkę w laptopie :(
    Poszedłem na k. stacjonarny nagrałem z x4 i sprawdziłem, włożyłem do x' a i hula :)!!
     
  14. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    nagrany obraz (ten który Ci nie działał) sprawdź programem abgx i będziemy wiedzieć co jest nie tak!
     
  15. stannn

    stannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    słuchajcie mam podobny problem. mam najnowszą przeróbkę i po nagraniu ACB i odpaleniu jej w konsoli mam czarne tło a po 10 min kominikat ze nie mozna odczytac płyty. Inne obrazy dzialają (starsze gry). co moze być przyczyną czy te nowe gry jak ACB trzeba patchować czy coś ? prosze o pomoc ......
     
  16. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Przed wypaleniem zrób to http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    oczywiście jak masz przeróbke LT+
     
  17. stannn

    stannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zrobiłem tak jak bylo napisane w poradniku. i dalej lipa. wyswietla mi sie obraz zagraj w ACB klikam i znow czarny obraz. a Przeróbke mam LT bo bylem 2 dni temu u kolesia zeby sprawdzil mi przerobke i wgral na nowo i wszystko powinno smigac a nie śmiga ;/ ma moze ktos dobrze nagrana acb to chętnie odkupie i sprawdze czy to konsola czy wada w nagrywaniu
     
  18. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na 99% masz zle przygotowany obraz gry
     
  19. stannn

    stannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ma ktos dobry obraz np juz przerobiony w linkach ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum