1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalona płyta jako video

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tHome, Marzec 12, 2010.

  1. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wypaliłem grę na płytke Verbatim z predkością 2.4x programem imageburn po wcześniejszym sprawdzeniu jej na abgx360 i po włożeniu do xboxa czyta ją jako video co zrobiłem żle ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    być może nic?.Jaki masz ixtreme w konsoli wgrany?
     
  4. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1.61 z tego co mi wiadomo !
     
  5. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To sprobuj odpalic gre z nizszym wave i zobacz czy pojdzie bo podejrzewam, ze masz 1.6 a odpalasz nowa gre, ktorej 1.6 juz nie udzwignie...
     
  6. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    pokaż log-a z abgx z tej gry wtedy powiemy Ci jaki ma wave i na jakim ixtreme go odpalisz
     
  7. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tego co wiem jest to wave 4, więc co z tym trzeba będzie zrobić ?
    Gierki które miałem już wcześniej np. GTA IV, Gears of War 2 działają bez problemu.
     
  8. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    albo nagrać płytę active.iso jeżeli masz ixtreme 1.6 albo przerobić gre na wave 3.
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    jezeli masz grę z wave wyższym niż 3
    a posiadasz ixtreme 1.6
    to wszystko paczujesz na wave 3,lub
    uzywasz activate iso przed odpaleniem gry.

    Ty nie masz ixtreme 1.61 tylko prawdopodobnie 1.6
    gdyż jak odpaliles pez pacza gta4 i GOW2
    one mają wave 3 wiec dlatego.
     
  10. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli musze paczowac obraz iso do wave3 i dopiero wypalić na płytkę ?
     
  11. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    może się mylę ale gow2 ma wave2 a gta4 wave3. Najpewniej będzie jak będziesz robił patcha gry na wave3
     
  12. livingfear

    livingfear Guest

    mozesz tak
    ale mozesz i (ja tak preferuje)
    nagrać płytke activate iso i sprobować odpalic tamta gre co ci nie chodzi uzywając wlasnie activate iso.
     
  13. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spytam was bo powinniście wiedzieć takie rzeczy.. gość który robił mi przeróbkę oferuje mi nagranie gry za 20 pln, bo mi mówi że mogę spróbować sam nagrywać ale jak "zdupce" napęd to przyjdę do niego. Jest możliwość żeby zepsuć napęd po nagraniu płytki samemu według wszystkich instrukcji dostępnych tu na forum ?? W dodatku robię tak że zgrywam na dysk tak żeby czytało z dysku a nie z płytki żeby laser się nie przemęczał.

    EOT: Da się zgrać tak na dysk żeby płyta nie musiała być w środku żeby gra działała ?

    Dziękuje za odpowiedzi.
     
  14. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    eee raczej kit wciska, masz tu całą instrukcje nagrywania gier co i jak [TUTORIAL] Nagrywanie gier XBOX360 (ABGX360) - polish:Elite:board
    jeszcze nie słyszałem aby źle nagrana gra zepsuła napęd, jak wszystko zrobisz co w instrukcji powinno byc ok:D aa co do płytki w środku to nie jestem pewien ale musisz miec chyba wgrane homebrew
     
  15. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak wgrać to homebrew bo że tak to ujme jestem zielony w tych sprawach ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum