1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wypalone gry nie dzialaja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez amana, Wrzesień 25, 2009.

  1. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mianowicie problem jest taki wypalam plytke verbatima z predkoscia 2x wczesniej obraz przerzucam przez abgx360 tak jak w tutku ustawienia.. region free gierka i nei smiga ;| dodam ze wczesniej fnr4 tez ten sam problem.. jedyna gra ktora chodzi to fallout 3. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    a jaka masz przeróbkę konsoli? wiesz FNR4 nie pójdzie ci jak nie masz ix 1.6
     
  4. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Moze nagrywarka masz cienka nagrywasz napewno plik .dvd ?
     
  5. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jest ix 1.6 nagrywam plik .dvd imgburnem a nagrywarka to jakis lg
     
  6. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Wiec nie powinno byc problemu,a ile procent masz bufu podczas wypalania ?
     
  7. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    A na tym Lg ile wypaliles gier moze jakas trefna nagrywarka ?
     
  9. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    fnr - nie dzialal ale to byla pierwsza gra i nie przeleciala przez abgx360 fallota 3 ktory smiga i teraz nhl 2k10 nie chce
     
  10. Mateq25

    Mateq25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie odnośnie systemu
    ponieważ na torrentach widziałem dwie wersje PAL i NTSC i nie wiem którą mam ściągać na swojego x'a
     
  11. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Nagrywarka moze nie chce juz dl-ek nagrywac zmeczyla sie poczekaj moze kilka dni powinno przejsc temu Lg tez mialem ten problem powinno pomoc
     
  12. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Jeśli konsola z Polskiej dystrybucji to PAL
     
  13. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Nie widac zdjecia ktore wstawiles
     
  15. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Na abgx wszystko ok
     
  17. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    a powychodz z programow innych niz abgx i pozniej imgburna bo slyszalem ze to moze przeszkadzac w nagrywaniu
     
  18. Szpadyzor

    Szpadyzor Banned

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    e tam , ja jak nagrywam i sprawdzam agbx to mam powlaczane wszystko , winampa , utorrent , gg i zawsze super się nagrywa ;] obstawiam że nagrywarka jakaś lipna
     
  19. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak przez abx przeleci to robi sie odrazu kompatybilne z ix ? bo jezeli sprawdzam w XDVDMulleterBeta10.2 to nie mam zaznaczonego ze jest kompatybilne
     
  20. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    abgx mozna ustawic zeby gra byla kompatybilna z Ix
     
  21. amana

    amana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ustawienia mam takie jak tu [Tutorial] Sprawdzanie kopii gier - abgx360. - Forum XBOXOnline.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum