1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyskoczyły 3 czerwone diode!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wrobel99, Grudzień 17, 2011.

  1. wrobel99

    wrobel99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie . posiadam konsole Elite z sierpnia 2009 bardzo mało ją używałem przez okres 2 lat ostatnio kilka tygodni temu zamontowałem tam w serwisie RGH . i od tamtej pory wiecej gram od 1 do 3 godzin dziennie . I dzisiaj po graniu około 30 minut w NFS hot pursait zaczeły mi mrugać 3 diody na czerwono i odrazu pojawił się ciemny obraz na TV. wyłączyłem ją i odrazu włączyłem. wszystko zaskoczyło normalnie sprawdziłem temperatury i na cpu miałęm 45 stopni na gpu 61 stopni. i nie wyskoczył mi żaden komunikat o błędzie jakim kolwiek . Czy mam się już martwić i coś z tym robić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opa2

    opa2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja miałem tak samo i na drugi dzień już mi się konsola nie chciała włączyć migały 3 diody a teraz już mam błąd e74. W moim przypadku to początek końca;p.
     
  4. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie panikuj.Może kable źle wpiete. Jak znowu wyskoczy to sprawdź kod błędu
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zgadza sie, nie ma co panikowac. Jakby Ci znowu syakoczyly to sprawdzasz kod bledu i wiesz co jest nie tak.
     
  6. wrobel99

    wrobel99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za pomoc ;) jak wyskoczy to sprawdzę ten kod błędu . oby to się nie wydarzyło :D bo dopiero co dokupiłem kinecta hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum