1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyskoczyły mi 3-czerwone diody a po chwili znikły .....

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ProVision, Grudzień 24, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ProVision

    ProVision Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak wieć Witam wszystkich . Na sam początek uwaga do Administracji jak i zarówno uzytkownikow :) wiem ze to nie jest odpowiedni dzial dla tego tematu tak wiec wyjasnie : nie moge w dziale problemy załozyc nowego tematu tak wiec pisze tutaj :)

    ok przejdzmy do problemu :)

    Jakieś 5 minut temu odpalilem konsole Xbox 360 Elite zakupiona 2 miesiace temu -> z tego rok produkcji konsolki to Sierpień 2009r. No i pojawiły mi sie 3 czerwone diody chyba tak zwany Rrod czy jak to tam sie zapisuje .. Przestraszyłem sie ze nie bede miał konsolki przez swieta ;/ ale co sie okazuje ponownie uruchomiłem konsolke i odziwo uruchomiła sie normalnie :) wszystko chodzi elegancko :)

    Tak wiec takie pytanko do was czy to normalne ??? czy powinienem zgłosić usterkę ???

    tak na marginesie jestem rozczarowany firma Microsoft ;/ nie dosc ze nie posiadaja serwisu w Polsce to po niecałym miesiacu zepsół mi sie 1 z kontrolerów i jeszcze przebywa w Niemczech ;/

    Serdecznie dziekuje za udzielone wskazówki Pozdrawiam Edwin
    ps.Przepraszam za błędy :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeżeli konsola działa w tym momencie to nie zgłaszaj możesz zadzwonić i zapytaćczym to mogło być spowodowane, co do pada to ja mam i sprawuje się świetnie, podejrzewam, że to wina tego jak go używasz
     
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    nie przejmuj sie! tez tak mialem a konsola dzialala przez dlugi czas. sprawdz czy masz zasilacz dobrze podpiety bo moze sie cos poluzowalo albo miales jakis skok napiecia (tak jak ja kiedys) i pojawily sie diody. aha sprawdz jeszcze kabel hdmi component czy co tam masz podpiete bo moze to sie poluzowalo.
     
  5. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może to być spowodowane skokiem napięcia ja kilka razy tak miałem
    gram sobie gram ;] i naglę lampa w pokoju ściemniła konsola wyłączyłą się -> włączyła i rod odczekałem chwile włączyłem i działała normalnie

    aha no i nie podpinaj też xboxsa do jakiejś przeciążonej listwy np. jak masz Dekoder, TV, DVD podpięte to xboxsa podłacz lepiej bezpośrednio do kontaktu

    i nie przejmuj śie tym co ci sie przydarzyło to jednorazowa sprawa
     
  6. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    Moim zdaniem firma MS zrobiła specjalnie awaryjność tych konsol (nie wierzę że nie potrafią tego dopracować), po to aby ludzie bali się przerabiać tych konsol, i kupowali same orginalne gry (tak jak ja :) ).
     
  7. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    a ja kedys mialem 3 Diodi i mi xbox chodzil .... ale tylko raz tak bylo :D
     
  8. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Fajnie cieszymy się że szpanujesz oryginałami. Ale co ma przerobiony napęd do awaryjności konsoli ? Poza tym XBOX360 od czasu wypiszczenia Falcona i Jaspera stał się praktycznie bezawaryjny.
     
  9. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    Widać że kumaty jesteś, jeżeli xbox jest awaryjny to ludzie będą sie bali go przerobić poniewą będą się obawiali o utratę gwarancji, co za tym idzie będą musieli kupować orginalne gry na czym MS będzie zbijała kasę.
     
  10. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Moze miales nie docisnieta wtyczke w zasilaczu, wtedy wyskakuje ROD bodajże kod 0001 albo 0002 ;) czyli problam z zasilaniem.
     
  11. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    ja na razie nie mam problemów z ROD konsolka musi mieć odpowiednio dużo miejsca do cyrkulacji powietrza i wszystko będzie ok
     
  12. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Ty jestes za to niezle kumaty... Jesli taka jest wedlug ciebie polityka MS to czemu ciagle wypuszczja nowsze mniej awaryjne wersje konsoli (np. Jasper)?

    @ProVision
    Raczej nie masz sie czym przejmowac...
     
  13. Hesperide

    Hesperide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Ehh jak ja kupiłem konsolke, mój tata ją podpiął sam chciał zobaczyć jak to wygląda i też źle podiął i rrod. :shisha Wpiąłem mocniej i działa. Only for Xbox 360 .
     
  14. Adolf666

    Adolf666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ze wsząd
    Też miałem rroda 1 dnia kiedy kupiłem konsole, okazało się że miałem poluzowany kabel od zasilacza :)
     
  15. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    tez ostatnio mialem jednorazowego rroda ale juz jest ok :D
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. wrobel99
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    349
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum