1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wystapil problem podczas logowania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzelak, Sierpień 31, 2010.

  1. Grzelak

    Grzelak Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Wczoraj wieczorem xbox live jeszcze smigal mi znakomicie. Lecz dzis rano cos sie posypalo. Przy wlaczeniu konsoli informuje mnie o problemie podczas logowania. Gdy wlaczam MW2 multiplayer pisze to samo.

    Moj region : Wielka Brytania


    Wystapil problem podczas logowania...


    Nie uzywalem pirackich plyt, nie kombinowalem z Xboxem. Posiadam go dopiero czwarty dzien.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A z czego masz net?? Bo ja mam z routera kablem i do kompa bezprzewodowo i czasem nie mam live na xboxie to musze na chwile wejść do internetu na kompie wyłączyć kompa i już mam live ;D Nie wiem czemu,ale czasem tak się zdarzy,może też spróbuj.
     
  4. Grzelak

    Grzelak Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też tak mam. Po prostu nie chce się połączyć. U mnie pomaga reset routera (od prądu odpinam na 10 sekund).
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Uruchom test połączenia z xbox live. Najpewniej masz internet na lokalnym ip i jesteś za NATem. Możliwe że to ogranicza twój dostęp do LIVE.
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Miałem wczoraj to samo, pomógł reboot routera przez strone konifguracji
     
  8. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    mam to samo wczoraj smigal a dzisiaj wywala blad podczas logowania
     
  9. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    router off. Podłącz się do kompa sprawdź czy an pc bedzie działać. SPrawdz konfigurację polaczenia w xbox L
     
  10. jan

    jan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wiem czy to tylko zbieg okoliczności ale mi też dzisiaj wyskakuje taki komunikat.
     
  11. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    konsole mam podlaczona w nst. sposob
    internet--->router--->wifi--->laptop--->kabel scrosowany--->x360
    na laptopie jest net
     
  12. Jozek

    Jozek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam to samo a wczoraj śmigało. Jak daje testuj połączenie to problem pojawia się na końcowej linii "Internet - XBOX LIVE"

    [​IMG]

    Jakaś awaria u nich?
     
  13. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  14. michaty

    michaty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam pojecia co sie dzieje jeszcze dzisiaj grałem i wszystko bylo ok a teraz mam to samo co reszta pomocy!!
     
  15. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja również mam ten problem walcze z tym od prawie godziny próbowałem resetować modem i router nie pomogło, odblokować port xbl nie pomogło. Powiem to samo co przedmówca XBL MA DZIŚ HUMORY :D jak coś wymyśle i zadziała to napisze jak problem rozwiązać :p
     
  16. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie juz dziala :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum