1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyświetla obraz tylko na niektórych telewizorach.

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez yarek00, Marzec 27, 2015.

  1. yarek00

    yarek00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,
    Mam xboxa 360 E na płycie corona +RGH ostatnio pojawił się pewien problem: mój TV (plazmowy Panasonic Viera) wyświetlać obraz i odtwarzać dźwięk, ale sama konsola ładuje się i włącza się FSD, nawet mogę tak "na czuja" wyłączyć padem konsole.. Próbowałem przez inne kable Hdmi i inne wejście hdmi w tv, później podłączyć przez AV, ale nic to nie dało. Później podłączyłem do innego TV (samsung led) i tam wszystko w porządku. Przez chwilę pomyślałem, że może mój xbox się obrazil na mój TV, ale sprawdziłem na jeszcze innych TV na początku na starym kineskopowym panasonic przez AV I był tylko dzwiek, później jeszcze przez hdmi do LG LCD i tam czarne tło tylko migotalo ale dźwięku tez nie było.
    Czy ktoś może spotkał się kiedyś takim problemem? Czy może mnie ktoś naprawa dziczyzny gdzie szukać usterki?
    Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Doktor91

    Doktor91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na poczatek sprobuj przywrocic fabryczne ustawienia wyswietlania - podczas wlaczania trzymaj Y i prawy spust do restartu konsoli. Jesli na innym tv wszystko dziala znaczy ze winne sa ustawienia, strzelam ze Twoja plazma to hd ready a xbox nadaje w full hd.
     
    Ostatnia edycja: Marzec 27, 2015
  4. yarek00

    yarek00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem to już włączając konsole trzymając przycisk zasilania i dalej to samo. Na tym którym działa widać na oko ze rozdzielczość się zmieniła na 480. Ale wcześniej na HD ready działało jak konsola nadawała w fullhd.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz zrobić jak kolega napisał jeśli nie pomoże włączyć konsole na innym tv. Wejac w opcje wyświetlania i wyłączyć auto detekcja /auto wykrywanie cos takiego.
     
  6. yarek00

    yarek00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jak kolega napisal i nic to nie dało. Ustawienia się zmieniły i widać to na innym tv. Ale na moim dalej nie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum