1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyświetlanie obrazu w wyższej rozdzielczości

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez MaryGave, Kwiecień 8, 2010.

  1. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Witam mam konsolę w wersji 1.4 mam softmoda i dash unleashx i w ustawieniach obrazu mogę ustawić obraz w rozdzielczościach 480, 720 i 1080 jaki potrzebował bym kabel i jak wykonać żeby mieć obraz chociaż 720 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Wielu mozliwosci nie masz tylko component.
     
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Tak w ogóle to gdzie bym taki kabel dostał i w jakiej cenie ?
     
  5. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    W sklepie 40-50zł i tutaj można podejrzeć.

    Tutaj kolega z forum sprzedaje.
     
  6. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    przypominam że temat dotyczy Xboxa 1 nie 360...
     
  7. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Możesz przerobić swój standardowy kabel Composite na Component. Tutaj tutorial :: Xbox NTSC to Component by AlphA :: , sam korzystałem, wszystko śmiga nawet w 1080i oczywiście aby wszystko działało musisz konsolę przestawić na NTSC np. programem Enigma. oraz w oryginalnym dashu MS wlączyć wszystkie rozdziałki HD - 480p, 720p oraz 1080i.
     
  8. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Widziałem właśnie dziś tego tutka w grupie x1 mam gdzieś właśnie stary kabel composite z rozebraną wtyczką jak znajdę to i przy odrobinie czasu wezmę lutownicę i zrobię a oryginalnego dasha z tego co pamiętam odpalić nie mogę wywala mi błąd jakiś
     
Wczytywanie...

Poleć forum