1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wysyłka pada do MS

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Jarek8821, Luty 5, 2012.

  1. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Witam! Dzisiaj zepsuł mi sie pad a dokladniej lewa gałka nie działa. pada kupilem w cerfurze w listopadzie wiec gwarancja jeszcze jest. Na infolinie nie moge sie dodzwonic z tel komorkowego a domowego niestety nie mam. Jest jakis inny sposob zeby zglosic sprawe naprawy pada ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Idź do kogoś kto ma stacjonarny?

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  4. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Nie mam nikogo kto ma stacjonarny. znalazlem numer co da sie dodzwonic z komorki. i mam jeszcze takie pytanie bo mam pada od konsoli ktory sie rozlacza lecz rozebralem go i czy dalo by rade go zgłosić na numer seryjny konsoli tak zeby go nie wysyłać? Konsola na bank jest jeszcze na gwarancji bo jest to slim.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak możesz, ale na akcesoria jest 12 miesięcy gwarancji od zakupu konsoli :) Na infolinię MS dodzwonisz się tylko z tel. stacjonarnego i ORANGE :)
     
  6. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Na ten numer da sie dodzwonic 801 802 000 z play :)
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Z ery /T-mobile też się da. Nie da się chyba tylko z play/plus.
     
  8. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Z play sie nieda, probowalem z 2 tel.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  9. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Na 801 da sie z play bo sam dzwonilem.

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  10. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    z tu biedronka tez sie da . probowalem
     
  11. Strus

    Strus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z Plusa da się zadzwonić na infolinię 0-800, osobiście tak robiłem. I nawet jest za darmo, jak z domowego.
     
  12. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    mam pytanie poniewaz dostalem na maila od ms dane do wysylki do czech a kartka z ups co mi przyszla zeby nakleic na paczke jest adres do fraknfurtu. tamte dane do czech tez wpisywac czy juz nie?
     
  13. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie. Zapakuj paczke, wydrukuj kartke z danymi do frankfurtu i daj te 2 rzeczy kurierowi.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  14. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Pad juz jest w niemczech lecz nie pokoi mnie to ze patrzac na stronie xbox.com i sprawdzanie zamowienia pad powienien zostac wyslany do czech a nie do niemczech. I teraz pytanie co z tym fantem zrobic? dostalem na maila etykiete od ups wydrukowalem z danymi do frankfurtu a teraz patrze na stronie xbox.com adres Service Center Europe (including the UK) & the Channel Islands, and UAE
    European Repair Centre
    Teleplan Prague s.r.o.
    a Dlouhém 88
    251 01 Říčany-Jažlovice
    Czech Republic
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeden pieron i tak dostaniesz nowego
     
  16. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dojdzie, ja tez wysylalem do frankfurtu i dzis dostalem meila ze wyslali nowego.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  17. Strus

    Strus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja się zastanawiam, czemu nie wybraliście opcji, żeby po prostu kurier do was przyjechał, zamiast bujać się z listem przewozowym :p
     
  18. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie rozumiem cie. Zamowilem kuriera, druklem list i dałem mu wraz z paczka.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  19. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Tak samo zrobiłem jak kolega wyżej :)
     
  20. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    mi pad przyszedl 7 dni od dostarczenia do frankfurtu

    tak,pryjechal po paczke zabral,wsio za free-zeskanowal druk,a dokladniej kod kreskowy i w droge
     
  21. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Hmm a ja z takim pytaniem, czy jeśli sam już rozkręcałem pada i widać to po nalepce i śrubkach to czy wymiana też wejdzie w grę?

    Plus: już nie ma tego sposobu przy którym otrzymywało się nowego pada bez wysyłki starego?
     
Wczytywanie...

Poleć forum