1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wytłumaczenie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Najdus, Lipiec 10, 2011.

  1. Najdus

    Najdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    postanowiłem pograć na swojej konsoli lecz widze, że zaszły duże zmiany. Posiadam xboxa 360 ix 1.51, napęd philips-liteon 16d2s .
    Teraz parę pytań. Posiadająć ix 1.51, który chodzi na wave 3 nie ma możliwości gry na wave 4 i wyższych?
    Powiedzmy, że chciałbym zagrać w tą gierkę : FileSonic, fast and easy file storage.
    " PFI matches known data (4th-7th wave). IX 1.51 działa na wave 3 - nie ma żadnej możliwości zagrać w to? bo po ściągnięciu nie moge tej gierki na wave 3 przerobić (?)
    dziękuje za poświęcony czas;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    powswiece swoj czas i odpisze ale ty bys mogl poswiecic swoj i troche poszukac takich porad na forum jest cala masa, trzeba sciagnac 360 waves patcher czy jakos tak i przerobic obraz na wave 3 i nagrac wtedy bedzie dzialac, lub ewentualnie wgrac nowy flash do napedu, koszt 50 zl
     
  4. Najdus

    Najdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedz ale nie o to mi chodzi. To ze trzeba przerobic na wave 3 to wiem. Mam kilkanascie spiraconych przeze mnie gier.
    Czy ta gierke, ktora podalem w temacie moge przerobic na wave 3 i bez problemu pojdzie?
    Podkresle : " PFI matches known data (4th-7th wave) " wg mnie oznacza to, ze moze pojsc tylko na wave od 4 do 7. Myle sie?
     
  5. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możesz spokojnie przerobić na wave 3 i będzie śmigać. Tylko po spatchowaniu nie puszczaj obrazu przez abgx :p
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to oznacza że abgx rozpoznaje wave jai ma gra.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum