1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wywala do dashboarda

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Przemek1321, Sierpień 23, 2013.

  1. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z kopiami płyt do xbox. Kiedy nagram jakąś grę pod xgd3 na ihasie 124B i probuję ja uruchomić w xbosie to wyrzuca do dasha . Lt+3.0 mam i dash tez się zgadza. Nagrywarka jest zflashowana i posiada fw pod płyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    abgx 360 na ustawieniu autofix level 3 skan przed nagraniem zrobiłeś pliku z grą?opisz dokladnie co się dzieje na xboxie. Jak jest obrazek z gry i uruchamiasz gre i robi sie czarny ekran i wraca to nie dograłeś topologi na lt 3.
     
  4. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieje się właśnie to o czym mówisz możesz mi powiedzieć jak dograć tą topologie? bo dosyć świeży w xgd 3 jestem.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  6. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdziłem to ustawiłem wszystko tak jak było opisane nagrane ihasem weryfikacja 100% a dalej jak próbowałem uruchomić to jest napisane uruchom grę nie pokazuje się przy tym żadna ikona i po uruchomieniu czarny ekran i po chwili wraca do dasha. Zmieniłem topologie .
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz ixtreme 3.0 lub gra ma topologe dla 2.0. Innej opcji ji tutaj nie ma

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt 3.0 mam ponieważ gry na lt 3.0 działają np mortal kombat najnowsze itd . Tylko problem mam z grami z xgd 3 .
    @Edit
    Być może coś w abgx źle robię lub mam złe ustawienia sam nie wiem. Obraz gry jest dobry.
    [​IMG] log z abgx'a
    http://imageshack.us/f/443/c6uq.jpg/
     
  9. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    To że najnowszy Mortal Kombat działa, nie znaczy jeszcze że masz LT 3.0.
     
  10. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to chwila ... saints row the third był pod lt 2.0 to miał mi działać ... a tak nie było zmieniłem topologie i dalej nie działa.
    @ edit
    o kurde chyba jednak nie mam lt 3.0 o lol
     
Wczytywanie...

Poleć forum