1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyzerowane statystki BC2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kenczi, Styczeń 21, 2011.

  1. kenczi

    kenczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem co się stało, ale po chwili zaczyna mnie ******** ta gra:mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    EA ma problemy z servami już od jakiegoś czasu. Nic nie poradzisz na to.
     
  4. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Mi tez sie tak czasem zdarza, ale zawsze pozniej wraca do normy :) Nic sie nie boj
     
  5. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Jechu na PSN też są take problemy? Na xbl bc2 często w ogóle nie działa, albo staty wyzerowane, albo jakieś inne problemy...
     
  6. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ja niestety od dłuższego czasu mam wyzerowane statystyki w podstawce i w Vietnam, ale na stronie ze statystykami wszystko jest ok. Jakoś mi to nie przeszkadza, ale chciałbym sobie raz za czas zobaczyć na statystyki z poziomu konsoli :) Trzeba cierpliwie czekać, chociaż teraz da się pograć, bo kogoś do gry zawsze się znajdzie:D
     
  7. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Wszędzie, na PSN i PC to samo :) To wina EA.
     
  9. RAKU PL26

    RAKU PL26 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    mi tam wszystko działa ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum