1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyzerowany klucz napedu a XBOX LIVE WAZNE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pelikan15, Lipiec 24, 2011.

  1. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Witam
    Mialem przerobionego xboxa i czasami zdarzało się go podpinać do neta, lecz teraz zrobiłem aktualizacje dasha, która wyzerowała mi klucz napędu. Moje pytanie brzmi, czy dostane bana gdy teraz będę grał online?
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Aktualnie nie ma Fali Banów...i można spokojnie grać po sieci.
    Ja akutalnie gram po sieci na starej konsoli w której przeróbka została cofnięta i Bana nie mam..
    Lecz możliwe że dostaniesz Bana przy kolejnej FALI BANÓW..
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Nowy dash zamienia klucz napędu.
     
  6. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Zmienia położenie klucza , użyj najnowszego JF i po problemie :)
     
  7. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Mógłbyś rozwinąć wypowiedz? Czy to przywróci mi przeróbkę ?
     
  8. jacop96

    jacop96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Użyj najnowszego JungleFlashera do reflashu napędu ;)
     
  9. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Nie wiesz gdzie znajdę jakiś sensowny poradnik po polsku najlepiej jak to zrobić ?
     
  10. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    A poczytać forum się nie chce? Tak ciężko użyć przycisku szukaj? Takich jak Twoj temat powstaje wiecej niż grzybów po deszczu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum