1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x 360 dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Madrid.energy2000, Listopad 23, 2010.

  1. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam :) jak to jest z tym dyskiem w xboxach gra może być na dysku ale i tak trzeba wkładac płyte? to ja sie pytam po h ten dysk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Numizmatyk

    Numizmatyk Banned

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dysk służy do sejwów no i po to że jak wrzucisz grę na dysk to szybciej się wczytuje niestety płytka i tak jest potrzebna jednak i to się da również obejść nie wiem dokładnie jakim programem ale można zrzucić grę na dysk i odpalać ją bez płyty
     
  4. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a mógł by ktos opisac jak to zrobic na slimce?
     
  5. Numizmatyk

    Numizmatyk Banned

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wydaje mi się że w taki sam sposób jak na zwykłej konsoli wkładasz płytę zgrywasz grę na dysk i pózniej odpalasz z dysku i oczywiście płytka w środku a co do tej przeróbki to rozejrzyj się w googlach powinno tam coś być napisane
     
  6. Numizmatyk

    Numizmatyk Banned

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ewentualnie zapytam się jednej osoby bo niegdyś miała takiego -a z dyskiej 120Gb i gry odpalał z dysku
     
  7. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli sie da to ok ale jesli sie nie da to kupuje slimke 4gb
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na slimce tego nie zrobisz. to działa tlyko na starszych konsolach gdzie można było zrobić jtag
     
  9. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no :) czyli kupie slimke z hot pursuitem 3 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum