1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X box live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pezio, Sierpień 18, 2010.

  1. Pezio

    Pezio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie. Grałem juz na live jednym kontem i sie skonczylo.Czy jak podlacze drugie konto to bede mial liva??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Generalnie jest tak : Rejestrujesz sie pierwszy raz na Live masz darmowego Golda na 3 miechy , ale nie na jedno onto lecz na trzy . Więc jesli tego nie wykorzystałeś to zakładając nowe konto będziesz miał miesiąc Golda
     
  4. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Jesli masz na nim golda to tak
     
  5. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przy zakupie każdej nowej konsoli przy założeniu 3 pierwszych kont do każdego każdego z nich dostajesz gold'a na 1 miesiąc, każde kolejne konto jakie założysz będzie kontem sliver.
     
  6. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    ludzie zakładam nowe konto i próbuje je dodać do live. Wyskakuje że nie można połączy z Xbl. Co się dzieje?
     
  7. Kacperekk

    Kacperekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Region masz ustawiony na Polske pewnie ;) zmień na Wielką Brytanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum