1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x-box

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mimi1312, Marzec 18, 2010.

  1. Mimi1312

    Mimi1312 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy starszy model xboxa ma HDMI??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Pierwsze modele niestety nie miały HDMI.
    I zależy co masz na myśli starszy model... ?
     
  4. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Nie.
     
  5. Mimi1312

    Mimi1312 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TO może które już mają np.czy Arcade ,Premium, Elite
     
  6. Mimi1312

    Mimi1312 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A i czy na konsoli jest napisany typ??(gdzieś z tyłu)
     
  7. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Teraz bez HDMI to już [chyba] rzadkość spotkać tzn. w sklepach to ja nie widziałem,chyba że na aukcjach.
     
  8. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Wystarczy spojrzeć na pudełko i już widzisz co środek oferuje,bo masz wypisane z boku.
    A jak masz samą konsole to wystarczy spojrzeć z tyłu i będziesz widział czy ma wyjście hdmi [znajduje się pod wejściem av]
     
  9. Mimi1312

    Mimi1312 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1,A czy bez HDMi opyla się kupić mam LCD 40'??


    2,Czy strasznie widać piksele ??
     
  10. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no raczej sie nie oplaca bo wtedy albo componentem bys musial podlaczyc albo vga a te xboxy bez hdmi sa juz stare i bardzo awaryjne nawet poserwisowego sie nie opyla bo sie szybko sypnac moze ja bym ci polecil dozbierac i kupic falcona albo jaspera ja mam tv samsunga 32'' fullhd i za bardzo tych pikseli nie widze
     
  11. Mimi1312

    Mimi1312 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum