1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X-link kai pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciek306, Maj 10, 2012.

  1. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanie dotyczące x-link kai chciałbym się podłączyć do tej sieci ale nie mam możliwości podłączenia routera pod xboxa (ponieważ bym musiał się przenosić z całym sprzętem i okablowaniem)Czy jest jakiś inny sposób podłączenia się do sieci niż bezpośrednio router z xboxem ?. W tym temacie nie mogłem znaleźć odpowiedzi http://xboxforum.pl/artykuly-209/tutorial-x-link-kai-co-i-jak-98613/ ;) ?
    edit:korzystam z laptopa jeżeli to jest jakoś ważne:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wymagany router
     
  4. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zakładam że odbierasz internet w laptopie poprzez WiFi. Jeśli tak, to masz router i chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby podłaczenie konsoli do tego routera, jeśli nie, można podłaćzyć konsolę do access pointa, poprzez który możesz się później połączyć z routerem.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź

    wytłumacz nam obu jak to się robi to może poradnik skorzysta.
     
  6. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak odbieram internet w laptopie poprzez wifi ale nie mam możliwości podłączenia konsoli do routera przez kabel.A z tym access pointem możesz jakoś bardziej wytłumaczyć ?
     
  7. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli możesz, to podepnij konsolę kablem internetowym bezpośrednio do lapka, a potem w opcjach sieciowych włącz udostępnianie internetu dla karty sieciowej przewodowej. U mnie działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum