1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x' premium

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Radzio-, Lipiec 31, 2010.

  1. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam takie pytanie. Od kiedy zaczęto produkować premium? Bo dzisiaj sprawdziłem moją konsolę na xbox.com i okazało się, że ma 4 lata i nie wiem czy zostałem oszukany z tym, że to premium ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Xbox 360 Premium (20GB) był produkowany od samego początku aż do sierpnia 2008 roku
     
  4. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale jeżeli gwarancja wgygasła ( 3 lata ) to musiał być kupiony w 2006r, czyli kupiłem szajs?
     
  5. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Ogólnie gwarancja ma 2 lata tylko na RRoD i jakiś tam błąd E... ma 3 lata ale to tylko jaspery raczej.
    Jeżeli przód tacki jest srebrny a nie matowo biały to masz premium.
    Wersja premium od arcade różni sie tylko tym, że ma dysk w zestawie, a nie płytą główną. Jeżeli wg xbox.com twoja konsolka ma 4 lata to tak prawdopodobnie kupiłeś szajs.
    BTW ile dałeś za nią?
     
  6. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    O ile wiem przod tacki da sie wymienic
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Radzio- podaj parę ważnych informacji:
    -data produkcji (umieszczona z tyłu konsoli)
    -czy tacka i przycisk są srebrne
    -czy masz dysk twardy jak tak to jaki
     
  8. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Tak da sie tylko mało kto to robi bo sam przód cięzko kupić, przody do konsol są bez tacek, a jeżeli już gdzieś jest zestaw z przodem tacki to jest tej samej kolorystyki.
    Jednym słowem za dużo z tym zachodu.
     
  9. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Łącznie z 2 padem, fifą, przesyłką dałem 750 zł. Nie rozumiem o co chodzi przód. Napis jest srebrny. Owszem dysk twardy jest 20 gb ( stanowczo za mało ). Wpisałem numer seryjny i napisane było, że gwarancja wygasła, i że trwała 3 lata.
     
  10. wojtas453

    wojtas453 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie srebrny tylko chromowany
     
  11. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    2006-07-27 tak jest napisane z tyłu konsoli.
     
  12. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a przy jasperze mozna doczepić dysk czy nie? Bo jeżeli można to nie wiem jak można je odróżnić.
     
  13. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Do każdej możesz podłączyć dysk.
    Stary premium na to wygląda.
     
  14. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po dacie produkcji. Jaspery są od 2009 roku (i z końca 2008 chyba też, ale tego już nie jestem pewny).
     
  15. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Od października 2008 jeśli się nie mylę.
     
  16. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    oj nie wydaje mi się czy premium jest tylko szary. To dwa przykłady: http://upload.ecvv.com/upload/Produ...x_360_Premium_Edition_System_Game_Console.jpg oraz http://next-games.net/Blog/wp-content/uploads/2008/07/xxo20gb.jpg .

    Zaraz wstawie zdj mojej konsoli. A i trzeba dodać, że nie ma wejscia HDMI

    to moja konsola :
    file:///C:/Documents%20and%20Settings/a/Pulpit/buty%20i%20konsola/kl.%20010.jpg

    file:///C:/Documents%20and%20Settings/a/Pulpit/buty%20i%20konsola/kl.%20011.jpg

    //Gryzek Nie pisz post pod postem. Używaj opcji "edytuj".
     
  17. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Proste że nie ma wejścia HDMI bo jest z 2006 roku.
    Może zeszła Ci ta srebrna warstwa z tej tacki od starości i jest szara :) Szarych o ile mi wiadomo nie produkowali.
    Popraw linki bo nie działają.
    Nie pisz post pod postem.
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Balagan straszny zrobiliscie. Masz konsole z 2006 wiec masz zephyra/xenona. Przeplaciles za konsole gdyz jest to najstarsza, najbardziej awaryjna konsole. Moj kolega kupil premium jasper(najnowsza plyta), dysk 60GB, full komplet za 650zl uzywanego. Na twoim miejscu bym gral na tej konsoli i oszczedzal kase na naprawe, bo sprzedawac nie ma sensu bo bys za duzo stracil. Takze wkopales sie mocno.
    I jeszcze jedno Premium od Arcade rozni sie chromowana tacka, ma dysk i bogatszy zestaw w postaci kabli.
     
  19. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  20. sathorn

    sathorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  21. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    No to przepłaciłeś i to strasznie.
    Nowa konsola arcade czyli bez drugiego pada i z grami podstawowymi ( lego i pure lub halo i fable) można dorwać za 650 albo i taniej ( wybitne promocje już wykupione raczej ) Pad z dodatkowym czujnikiem do PC za 109 zł dysk 20 gb jakies 50 zł.
    Czyli suma sumarum za 800 zł można mieć w pełni funkcjonalną nową konsole z 3 letnią gwarancją ( lub za 900 full zestaw z dyskiem 120 gb ) funkiel nówka.
    Zestaw jaki kupiłeś wart jest może 300 zł ( 4 letnia konsola, 2 pady, fifa 0...coś tam) koleś ubił interes.
    W sumie dobrym rozwiązaniem byłoby sprzedanie samej konsoli bez dysku padów takiego golasa jakiemuś jeleniowi za 300 i dozbierać na arcade bo jeżeli to zephyr/xenon to szybko załapie roda i nie pocieszysz sie konsolą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum