1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X się zaciął.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mosakPL, Czerwiec 28, 2010.

  1. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Cześć. Dzisiaj grałem na xboxie 1.5 godziny w Assassina I. Gram, gram, gram i tu nagle się zaciął, nic się nie dało zrobić, pad nie reagował, zupełnie nic.
    Wyjąłem płytę. Schowałem do pudełka wyłączyłem xboxa przyciskiem. Włączyłem i wszystko działa!!
    Wiecie czego to mogło być przyczyną? czy RRod się zbliża?
    Dodam że mam oryginalny napęd i gry. Gram z dysku. Xbox to Jasper stoi pionowo.Nie wiem, czy to początek rrod?

    Podziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, to już koniec, możesz wyrzucić go za okno.

    Daj spokój, komputer nigdy Ci się nie przyciął? Komórka nigdy się nie zawiesiła? Moja lodówka wymaga czasami restartu ale z tego powodu nie rozpaczam. Nie przejmuj się, to na pewno nie zapowiada RRODA
     
  4. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    No, a czytałem wiele tematów, że się komuś zaciął i po tygodniu załapał roda. A Tobię się kiedyś zaciął X?
     
  5. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    witam , myślę że nie to nie rrod , ja z bracikiem gram po 10-12 godzin dziennie od roku też mam jaspera i też się zacina nie kiedy tzn. raz w miesiącu 3 razy w dniu zależy . moim zdaniem to nie rrod .
     
  6. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kilka razy, ale gram na piratach to mogło to być równie dobrze przez źle nagraną płytke
     
  7. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    boże co wy z tym rrodem?? mi x zacina sie prawie zawsze jak gram, nie ważne w co, czy z płyty czy z dysku, zatnie sie i tak i tak, zresztą ma do tego prawo ponieważ to jest jednak sprzęt elektroniczny, wiec nie martw sie na zapas bo w końcu wogule nie będziesz włączał tego xa z obawy przed rrodem
     
  8. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albo będziesz tak jak jeden maniak z tego forum, po każdej grze pakował xboxa do pudełka, kable do folii, i pudło pod szafe :p
     
  9. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie ma się czego bać,konsola to sprzęt elektryczny tak jak komputer,przycięcie się konsoli nie oznacza odrazu rroda.
     
  10. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A czego to mógł być powód? Bo dużo osób miało tak, że im się zwiesiła i za kilka dni dostali rroda...
     
  11. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tego,że był jakiś błąd i już...Wyluzuj!!!
     
  12. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
  13. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Nie panikuj:D
    Też tak mialem na początku a gram na kopiach.Pare razy sie przycią i to przy nie długie grze.Przy GTA4 może sie przyciąc
     
  14. mikute

    mikute Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma powodu do obaw

    Spokojnie, nie masz powodu do obaw. Ja mam Xboxa Elite i też mi się od czasu do czasu przytnie. To nie jest żaden początek RROD czy coś w tym rodzaju. Po prostu konsola zarówno jak i komputery ma to do siebie, że może się przyciąć od czasu do czasu. Graj i nie dramatyzuj ;)
     
  15. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Napisał
    To po cholerę się tu jeszcze udzielacie, skoro on już nie potrzebuje waszych spostrzeżeń, które już ktoś wymienił kilka postów niżej...
     
  16. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    czarny obraz

    ja sie podlocze bo nie chce zakladac nowego tematu...
    czasami np. jak wlaczam gre(wszytko jedno jaka) to nawet sie nie uruchomi tylko czarny obraz i nic, a jak wcisne guide'a to wlacza sie to okienko i biore interfejs to jest ok.co o tym myslicie??
     
  17. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też tak czasem mam , ale tylko wtedy kiedy włożę płytę i od razu kliknę , żeby gra się włączyła , dlatego najlepiej zawsze jest zaczekać 5 sekund aż rozpozna płytę i napisze co to za gra i wtedy start.
     
  18. Killer123

    Killer123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiem ze może nie w temacie ale posiadam konsole Arcade jest przerobiona i od roku żadnych nowych gier nie kupowałem aż do teraz kiedy zainteresował mnie ostatnio Assasin's Creed 2 nie chciał mi odpalić pisało Odtwórz DVD z internetu dowiedziałem się że muszę aktualizować softa ... i tak zrobiłem jak opisane zostało tu http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/ogolne-f71/aktua...board-offline-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365.html zrobiłem tak jak w instrukcji wszystko niby dobrze odpalone z płyty wszystko ładnie pięknie avatar itp ale gdy znowu włożyłem do stacji dysków Assasina Creeda 2 dalej było to samo Pisze Odtwórz DVD a jak to klikam to otwiera się menu filmów =/ proszę o szybką odpowiedź!!! Jeden z użytkowników napisał mi aby użyć activate.iso. ale ja nie wiem jaki mam naped (nie jestem u siebie) i Ixtreme ... prosze o pomoc


    EDIT; Konsola była kupiona 2008 grudzien
     
  19. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Killer123, ac2 z tego co pamiętam ma wave4, jaką wersje ixtreme'a masz ? Bo jeśli 1.6 to musiż spatchować na wave3, 1.4 to prawdopodobnie wave2 :)


    Ja się nie dziwie, że nie kupujesz gier skoro masz przerobioną :D

    Dowiedz się jaki masz cfw napędu, a ci pomogę dalej. Co do activate.iso to obojętne jaki napęd, ważne żeby był ix 1.6



    Także mam jaspera elitke, tyle że z cfw :p jeszcze jakiś czas temu xbox też potrafił mi się zaciąć, nawet kilka razy na godzinę, na szczęście jakoś to ustało, jak rroda nie było tak nie ma :D a jasper mój rok już ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum