1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x slim 4gb + dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grajcar179, Styczeń 2, 2011.

  1. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Zastanawiam się nad wyborem x slima 4gb czy 250gb. Doszedłem do wniosku, że lepiej jest kupic 4gb i do tego dysk. Właśnie teraz zadaje pytanie. Czy normalnie się włoży taki dysk do slima ( po odczepieniu tej obudowy na górze )?

    Chodzi i dyski:
    NOWY DYSK TWARDY 20GB DO XBOX 360 SLIM !!! (1391290912) - Aukcje internetowe Allegro

    lub taki + obudowa:
    dysk:
    DYSK TWARDY XBOX 360 XBOX 360 SLIM S-ATA 20GB (1391278959) - Aukcje internetowe Allegro
    obudowa:
    NOWOŚĆ ! OBUDOWA NA DYSK TWARDY XBOX 360 SLIM !! (1390868357) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kowalinho

    Kowalinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lepiej zainwestuj w dysk 250gb przyga ci sie lepiej, wiecej gier bedziesz mogl instalowac
     
  4. Beri

    Beri Banned

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań/Leszno
    Ja na twoim miejscu zainwestował już w 250gb niż później kombinować z tym dyskiem
     
  5. MoonBloods

    MoonBloods Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogę się mylić, ale tej obudowy się chyba zdjąć nie da.
     
  6. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Da sie zdjac tylko zaczepy trzeba odpiac ;D. Ja bym zainwestowal w 250 gb. Mi starcza 120 z Elite co dopioer x2 tyle +10 ;D.
     
  7. Pawel80900

    Pawel80900 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli nie przeszkadzało by ci to, że wersja Slim z 250GB się świeci i przyciąga kurz to bym Ci radził brać wersje 250GB i nie będziesz miał wtedy żadnego problemu z dyskiem. Różnica między 4GB a 250GB to chyba jakieś 200zł a za tyle to nie wiem czy dostaniesz taki dysk, a do tego tutaj masz oryginalny to w ogóle wypas ;p
     
  8. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
  9. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, nie kupiłem jeszcze tylko się tak zastanawiam. I tak chcę kombinować , bo nie mam zamiaru mieć stosu gier, tylko max 2. Mój brat ma 250GB i doszedłem do wniosku, że to jest o wiele za dużo.
     
  10. rafi195

    rafi195 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
  11. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a można zrzucać gry na pendriva?
     
  12. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  13. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie
     
  14. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    Zależy co masz na mysli "zrzucac" instalowac gry z pozimu X' TAK, ale "kopie" z PC nie
     
  15. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodzi mi o to, czy można tak samo instalować gry na dysku, jak na pendrive?
     
  16. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Tak, można ; )
     
  17. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko trzeba go jakoś skonfigurować?
     
  18. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wystarczy go sformatować do FAT32
     
Wczytywanie...

Poleć forum