1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fafusnyy, Lipiec 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy oryginalne gry z x'a jedynki pójdą na przerobionym (tj. brak dostępu do neta) X360?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
  4. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Coś mi się obiło o uszy, że trzeba ściągnąć jakiś emulator z XBL, żeby kompatybilne gry z 'jedynki' działały.
     
  5. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz kupic PS3 ... SZUKAJ !!!

    // Poleciał WARN za takie bezsensowne spamowanie....

    #jakubkameleon
     
  6. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z ps3 sie wypchaj. Nie pomagasz takimi tekstami. Piszę temat, bo spotkałem się z różnymi wersjami i nie wiem która jest prawdziwa.
     
  7. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    do niektorych tytulow podobno jest wymagana jakas aktualizacja do tego calego emulowania i chyba mozna ja tylko pobrac przez xbox livea ale reki nie dam sobie uciac
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba miec hdd na nim jest emulator

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale czy nawet gdy kupie ORYGINALNĄ grę na Xbox1 to emulator i tak muszę mieć?? jak go wgrać skoro nie będzie go na płycie z grą??
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    pobierz z live. w zasadzie sam sie pobierze.
     
  11. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najpierw przeczytaj cały temat a potem sie wypowiadaj...xbox jest PRZEROBIONY!!!!! PRZE-RO-BIO-NY
     
  12. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Emulator musisz mieć, jest za darmo od m$, kiedyś był tak, że się to ściągało osobno i instalowało, teraz nie wiem jak to jest, ale chyba już jest wbudowany w nowsze dashe.
     
  13. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    no i?

    // No i jeszcze jeden taki nic nie wnoszący post i poleci WARN, chłopak pisze że przerobił i nie podpina do live proste...

    #jakubkameleon


    to nagraj mu na plyte emulator. bo jezeli dashe go nie zawierają. to go nie bedzie mial. warn? nie pierwszy nie ostatni. proste.

    Diablique
     
  14. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra, dziękuję Wam, tym którzy pomogli.

    temat do zamknięcia/wywalenia
     
  15. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  16. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/regulamin-dzialu-12283.html
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum