1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360, a pendrivy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Merr, Lipiec 10, 2011.

  1. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam zaje fajną aukcję na X360, ale jest tam napisane że można zgrywać gry na pendrive i to znaczy że jest przerobiony czy nie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzi ci o to, że można instalować gry z pendrive'a?
     
  4. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Ma wgrany nowszy soft dzięki temu obsługuje KINECT. Można zgrywać gry na Pendriva (obsługuje pendrivy do 2 razy16 GB)."
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Może link do aukcji?!
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gier nie mozna zgrywac na pendraka z klocka.
     
  7. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Jak kolega wyżej, nie da się, ta allegrowiczka jak widzę nie bardzo rozumie co pisze.
     
  9. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale widziałem to na dwóch innych aukcjach -.-.... Ale zaufam Wam. Czyli podsumowując. Konsola nie jest przerobiona...?
     
  10. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Może chodzi o instalowanie gier a nie zgrywanie. A to czy jest przerobiona to już do właściciela trzeba się odezwać
     
  11. Merr

    Merr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Dziewczyna odpowiedziała i gra nie czyta piratów ^^, to chodziło o instalowanie gier na "dysku".
    WIELKIE DZIĘKI PANOWIE. Pozdrawiam i życzcie mi wygrania aukcji to sobie w Halo:Reach pogramy ^^
     
  12. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    Witam odpowiedz moze nie zwiazana zbytnio z postem ale czy zauwazyliscie ze na allegro ludzie sprzedaja często wersje premium a pisza ze to arcade!!!!! przeciez to zywa wylegarnia debili mozna potem zadac od nich wersji arcade a nie premium hehehehe
     
  13. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A powiedz mi czym różni się jedna od drugiej?? W czym tkwi różnica??
     
  14. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Zestawem... Premium posiada nadto dysk, headset, kabel Ethernet.
     
  15. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Dokładnie. Tylko doposażeniem. Konsole są takie same.

    Czyli jeśli dostaniesz PREMIUM , a nie ARCADE to będziesz się sądził ze sprzedającym??
    Pisać to ja sobie mogę , nawet , że ELIT jak nic do niej Tobie nie dam , ale widocznie Ty będziesz zadowolony , że kupiłeś elitke..... tyle różnicy , że ..... czarna.....

    Tak jak mówisz : "przeciez to zywa wylegarnia debili" , sam musisz się sklasyfikować.
     
  16. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    chociazby awaryjnosci wiesz dobrze gdzie były jakie płyty montowane no i niewszystkie premium maja hdmi zreszta wiesz chyba o co mi biega:rolleyes: kupujesz bmw a dostajesz polaja co robisz bierzesz to na klate czy??
     
  17. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    To akurat nie zależy od tego czy konsola jest ARCADE , PREMIUM , czy ELIT.
     
  18. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    czyli mówisz ze pierwsze iksy z płyta zefira sa tak samo awaryjne jak chociazby konsole z 2009 r. ?
     
  19. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Czy Ty czytasz co piszesz?? Mówiłeś o wersjach konsoli , a nie płyt w nich zamontowanych.
    A jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
     
  20. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    ehhh dobra uproszcze bo nie łapiesz nie interesuje mnie to ze kupuje z dyskiem padem czy kablem do neta tylko wersja konsoli jesli chce kupic wersje arcade a ktos mi wysyła premium z 2006 roku no to powiedz mi czy zostałem oszukany(pomimo tytułu aukcji XBOX360 ARCADE)

    P.S to ze sprzedaje ktos premium to nie bede sie z nim sadził o to ze mi nie dał dysku 60 gb i kabla hdtv bo to co ta osoba sprzedaje jest napisane w aukcji prosta rzecz jak sprzedajesz arcade to sprzedawaj arcade a nie premium!!!!!
     
  21. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    heh widzę , że Ty nie łapiesz zbytnio.
    ARCADE to konsola z mniejszą ilością dodatków.
    PREMIUM to z HDD do 60GB , słuchawki i takie tam.
    ELIT to z HDD 120 do 250GB ze wszystkimi dodatkami.
    Te wersje konsol nie mają nic wspólnego z zamontowanymi w nich płytami.
    Może być ARCADE z JASPER'em na pokładzie , a PREMIUM z FALCON'em i co wybierzesz??
    Ale widzę , że dla Ciebie ARCADE to lepsza "wersja" niż PREMIUM więc cieżka rozmowa.
    "Bezawaryjną" konsole kupuje się po dacie produkcji , a nie po wersji wyposażenia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum