1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Arcade - laser. Jaki?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mattek97, Wrzesień 11, 2013.

  1. mattek97

    mattek97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie. Na wstępie chciałbym przywitać wszystkich tutaj zarejestrowanych - hej :)
    "Posiadam" X360 w wersji Arcade. Niestety, konsolka ma padnięty laserek, jednak zdecydowałem się na jego wymianę (takie zabiegi nie są i obce). Klocek wyprodukowany 2008-07-12, napęd to LiteOn. Czy po tych danych można wywnioskować, jaki laser kupić? Na dzień dzisiejszy nie mam fizycznego dostępu do sprzętu, jednak na dniach sprzęt dojdzie, a sam laser zamówiłbym teraz. Druga sprawa - konsola podobno ma zainstalowanego chipa. Nie wiem jakiego, ale za całą instalację właściciel drogo nie płacił (może być RGH?). Nie ukrywam, że mam wielką chrapkę na GTA V. X-Box dysku nie ma, ale mam pendrive, który wystarczy na ten ten tytuł. Wiem tyle, że na pewno można odpalać gry z kopii. Czy będzie wtedy możliwość zainstalowania gry na penie?

    Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Laser HOP-141
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jeśli drogo nie płacił to nie ma rgh,koszt zrobienia na jasperze na chwile obecną to 150zł.A było drożej.
     
  5. mattek97

    mattek97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dziękuję bardzo. Model lasera już znam, jednak pozostaje kwestia tego pendriva - będzie to działać?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jeśli nie będzie rgh,możesz używać pena jako dysk instalować na nim gry z płyty.Ale płyta musi być w napędzie
     
  7. mattek97

    mattek97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, już właściwie wszystko wiem. Jeszcze tak - jaki laser wybrać? Jest duża różnica pomiędzy tymi za 30zł a 70zł z Allegro? Niektóre niby są oryginalne, na innych nic takiego nie pisze.
     
  8. mattek97

    mattek97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za post pod postem, ale otrzymałem dzisiaj tego X-Boxa. Zastanawiam się czy na pewno to jest problem z laserem? Po włożeniu płyty z grą (mam ich pełno, dostałem je razem z konsolą) mieli chwilę i wyrzuca błąd 03-80-00. X nigdy nie podłączany do neta.

    Jak sprawdzić jaką on ma przeróbkę? Muszę go rozkręcić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum