1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Arcade

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez misiek12811, Listopad 7, 2008.

  1. misiek12811

    misiek12811 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka jestem nowy wczoraj ujzalem sobie w Empiku Konsole wlasnie X360 arcade powiedzice mi czy warto ja kupic do gier jak narazie to mam na nia 700zl wiec starczy ale mam stary telewizor co jest tylko wejscie pod eurozlacze czy podlacze wogole pod taki telewizor konsole z czasem do 2miechow max zamowie z allego tv nowego full hd ale pograc trzeba na swoim hp530 zbytnio nie pogram tylko net i filmy czekam o rade :-\ albo czy lepiej moze kupic ps2 czekam na wypowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hiszpan

    hiszpan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: X360 Arcade

    w zestawie masz kabel Component do niego podpinasz przejściówkę na euro (tez bedzie w zestawie) i śmiało podpinasz do starego TV, tylko wiadomo ze nie uzyskasz obrazu HD ,ale ogólnie nie jest źle :) uzbierasz kase i kupisz Tv hd :)
     
  4. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Odp: X360 Arcade

    W Arcade nie ma kabla component tylko zwykle chincze. Wez sobie poszukaj na allegro moj kumpel kupil nowego arcade za 589zl to bedziesz mial jescze jedna gre ;D
     
  5. misiek12811

    misiek12811 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: X360 Arcade

    mysle ze w empiku mi podpowiedza co i jak z tym com..... zeby podlaczyc a tak ogolnie to jak konsola ta sie sprawuje a te gre co daja w zestawie do arcade to jakies mozliwe 5 gierek czy kupic cos orginalnego od razu
     
  6. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Odp: X360 Arcade

    Powiem ci tak ja kupilem konsole jakis miech temu i juz mi sie sypla :D Babka z biura obslugi powiedziala ze mialem pecha bo "te nowe arcade-y sie nie psuja " :D Konsola wlasnie do mnie wraca. A te gry w zestawie to gry ala packman wiec sam sobie odpowiedz.
     
  7. misiek12811

    misiek12811 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: X360 Arcade

    to znam juz odpowiedz w pacmana nie bede gral :) trzeba bedzie kupic z dwie gry z allegro a co to sa te kopie jakies zapasowe bo gdzies wyczytalem a na konsolach xbox sie nie znam prosze wprowadzcie mnie w temat
     
  8. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Odp: X360 Arcade

    Kopie zapasowe to nic innego jak zwykle piraty :D Zeby xbox ci czytal takie gry musi byc przerobiony a tych nowych z napedem liteon nie przerobisz(chyba ze wymienisz naped i zczytasz klucz ze starego).
     
  9. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Odp: X360 Arcade

    Jeśli już pytasz to w taki zestaw wchodzi.
    -Konsola
    -Pad bezprzewodowy
    -Kabel tv(chinh)
    -Scart(przejściówka chincze na euro)
    -Karta pamięci 256mb
    -Betoniarka(zwana inaczej zasilaczem)
    -Kabel do zasilacza
    -6 gier arcade (PAC-MAN Championship Edition" (NAMCO BANDAI Games), "Uno", "Luxor 2", "Boom Boom Rocket" (Electronic Arts) oraz "Feeding Frenzy)

    Taki nowy zestaw z Lipca lub sierpnia tego roku powinieneś dostać za okoo 550-650zł

    Koszt tego zestawu z wymienionym napędem na nowy+Ixtreme 1.41(flash) to 850-900zł

    Wyduś jeszcze 2 setki i zacznij przygodę z X-klocem oraz udanego zakupu.
     
  10. misiek12811

    misiek12811 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: X360 Arcade

    w przerobki bawic sie nie bede no dobra a na pudelku jest napisane kiedy wyprudukowana czy w srodku jest na konsoli czy pytac sprzedawce
     
Wczytywanie...

Poleć forum