1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 bez napędu czy można??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bobi13, Styczeń 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bobi13

    bobi13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    mam pytanko wiem, że nie można było pograć na x360 ja się nie miało oryginalnego klucza wyciągniętego z napędu ma taką konsolę bez napędu i czy da jakoś to przerobić żeby można było wsadzić do niej inny napęd i żby gr śmigały???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak nie masz klucza to nic z tego
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Da się . Musi być tylko wyciągnięty klucz ze starego napędu i wgrany do nowego .
     
  5. bobi13

    bobi13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    włąsnie nie mam wyciągniętego ze strego napędu bo nie mam
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No jak nie masz to nic z tego napisałem.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to masz podstawke pod kawe
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz kernel nie wyzszy jak 7371 to mozna odczytac klucz z plyty glownej.
     
  9. Brygada_RROD

    Brygada_RROD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dexxxterek moglbys cos wiecej o tym napisac ?
     
  10. bobi13

    bobi13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie kolego napisz coś więcej lub daj jakieś namiary na to
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    scisle sie to wiaże z freeboot wiec tego hasla szukajcie na forum.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum