1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubcys, Lipiec 11, 2010.

  1. Kubcys

    Kubcys Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Grając w Alan Wake nagle obraz zrobił się dziwny. Było to coś w podobie do "Negatywu". Utrudniało to trochę grę, więc postanowiłem konsolę wyłączyc i włączyć jeszcze raz. Po ponownym właczeniu nie ma obrazu, tylko sam dźwięk. Konsola jest z września 2006 i przez większość czasu nie była używana. Wersja konsoli to Premium i nie posiada HDMI tylko zwykłe czincze. Na necie piszą, że może to być wada chłodzenia GPU, jednak w tamtym przypadku obraz był najpierw zielony, a potem go nie było. U mnie były tylko dzinwe kolory. Proszę o pomoc. Grzebać coś samemu czy może oddać komuś do naprawy?? Z góry dzięki za odpowiedź.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Ile grałeś? Sprawdziłeś podłączenie?
     
  4. Kubcys

    Kubcys Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może z pół godziny. Grywałem po kilka godzin i nic nie było, a teraz nie wiem co sie stało. Tak kilkakrotnie wypinałem go i wpinałem, wiec wszystko musi być dobrze podłączone.
     
  5. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Mówisz że taki negatyw się zrobił? Jest kilka opcji. Albo masz pęknięty kabel i nie załączył, albo zbliża się E74.
     
  6. Kubcys

    Kubcys Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W najbliższych dniach postaram sie załatwić 2 kabel, chociaż ja go wtedy nie ruszałem, więc raczej nie miał prawa pęknąć. A ja to nie pomoże to tylko serwis?? Skoro nie ma tylko obrazu i oprócz tego jest wszystko ok to może mu samo przejdzie.
     
  7. dinimil

    dinimil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pożycz od kogoś kabel , jesli nie pomoże pewnie wywali e74 albo inny blad , kwestia czasu. Serwisu nie polecam przy takiej staruszce dlugo to tez pewnie nie polata a tylko kase wyrzucisz, zacznij lepiej zbierać na nowszy egzemplarz
     
Wczytywanie...

Poleć forum