1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 brak obrazu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 1, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Witam!
    Kumpel podbił do mnie dziś z konsolą z następującym problemem:
    Gdy podłączam X do monitora przez HDMI (Kabel HDMI < -- > DVI) nie daje obrazu, ale zaś jak podłączę do TV też przez HDMI obraz jest, konsola działczy normalnie.
    Miał już ktoś taki problem?
    Dodam, że przywracałem już ustawienia fabryczne i zmniejszałem na jak najniższą rozdzielczość i nic.

    EDIT:
    Nie bo na moim też nie działa, mój monit jest na 100% sprawny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Odp: X360 brak obrazu

    A może coś nie tak z monitorem jest ?

    Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. xbox-serwis.eu

    xbox-serwis.eu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sprawdzane na jednym kablu HDMI -> DVI? Może coś z kablem nie tak jest?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: X360 brak obrazu

    Wychodzi że kabel wadliwy.na innym sprawdź.albo swojego xa na tym kablu odpal i zobacz czy działa.jak tak to wina konsoli.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Sprawdzane na 2 innych kablach nie ma obrazu. Dodam, że na tych kablach moja konsola działa normalnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum