1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Dock a tablice dae.bin i lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez frytas16, Listopad 23, 2011.

  1. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Siema mam xbox 360 i chcę kupic X360 Dock i jak to będę miał to

    1. Będę musiał wgrywać flashe ?

    2. Będę mógł wgrywać każdy dash ?

    3. Będę miał połączenie z usługą xbox live ?

    4. Będę miał te konto na którym aktualnie gram ??

    5. Jak będę miał tablice dae.bin to będę mógł grać w gry XGD3 , XGD2 AP 2.5

    Pozdrawiam Kuba (frytas16)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć,

    1. Nie musisz flashować napędu - nigdy :)

    2. Tak, x360dock będzie działał na każdym dashu

    3. Tak

    4. Tak

    5. W gry z XGD3 tak, w AP 2.5 nie wiem, nie testowałem. (ja gram obecnie w GOW3 na XBL, oraz jak jestem podłączony do live w Batmana)

    Jeśli nie widziałeś jeszcze, zapraszam do przeczytania mojej recenzji x360dock:

    http://xboxforum.pl/sprzet-f11/x360dock-recenzja-108857.html
     
  4. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa

    PRZECIEŻ KAŻDA GRA XGD3 ma AP 2.5....
     
  5. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie za bardzo...


    Is AP2.5 and XGD3 same thing?
    No! This should not be confused with AP2.5 or wave...This is a completely new type/format of game disc and it actually needs new FW to read game discs, even legit XGD3 game won't boot unless you don't have latest STOCK FW or LT+ 1.9+...

    Chociaż sam już nie wiem, niektórzy piszą że wszystkie mają inni że mogą nie mieć... mi tam te dwie gry działają poprawnie. Przypuszczam, że największa ilość flag poleci na MW3 i BF3 bo chyba obecnie najwięcej ludzi w to teraz gra online...
     
  6. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nie wiem skąd masz takie info, ale wszystkie gry XGD3 posiadają zabezpieczenie AP 2.5
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Przecież jego cytat mówi to samo... Tak to jest jak się nie zna angielskiego.XGD3 to format dysku a ap 2.5 to zabezpieczenie. Oczywistym jest że jedno z drugim się nie wyklucza.
     
  8. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście że wszystkie gry xdg3 mają ap2.5. Polecam poczytac zagraniczne tora,albo chociażby c4evaspeaks.

    Edit:
    Oprócz mw3 teraz,bo M$ zdezaktywowal ostatnim TU ap2.5 w tej grze.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum