1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

...:: x360 - dźwięk ::...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez PonczeQ, Lipiec 11, 2009.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Otóż od jakiegoś czasu, gdy włączę konsolę, to nie mam wcale dźwięku, dopiero muszę wyjąć kabel HDMI od Microsoftu z wejścia w TV i włożyć go ponownie, wtedy działa bez problemu. Robi mi się to tak gdzieś 2 razy na tydzień. Co jest przyczyną?? Mi się widzi, że wejście w TV... Proszę o pomoc i pozdrawiam...

    PS: NXE posiadam najnowsze...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    podłącz Xa na rca a później dołącz przejściówkę euro
    jeżeli będzie ok z xboxem i np z dvd to znaczy że dekoder dźwięku hdmi w tv może być walnięty albo kabel od microshitu
    pokombinuj z kablem, pożycz od kolegi któremu wszystko śmiga
    może masz jeszcze inny sprzęt na którym masz wyjście hdmi?
    jak nic nie pomoże to na gwarancję
     
  4. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Mam jeszcze kabel z pozłacaną końcówką HDMI - ale to tak od razu nie sprawdzę, bo to ze dwa razy w tygodniu się robi... Mi się widzi, że to kabel albo TV... Jak się problem rozwiąże to dam znać... Pozdrawiam...
     
  5. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Mój amplituner podobnie się zachowuje w przypadku połączenia optycznego...
    Wystarczy, że wypnę światłowód i wepnę z powrotem i jest ok. To mogą być chwilowe problemy z wejściami w naszych urządzeniach. To tylko maszyny i mają prawo mieć fochy ;)
     
  6. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Życie... Temat można zamknąć... :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum