1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 elite z konca 2009r, grafika szaleje.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez slashbeast, Marzec 2, 2010.

  1. slashbeast

    slashbeast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Nie wiem co jest grane, po godzinie gry w gears of war 2 nagle obraz robil artefakty, niektore elementy grafiki z gry nagle znikaly i pojawialy sie, menu rowniez szaleje jednak jak nacisne srodkowy klawisz na padzie, to to jego 'menu' jest dobrze widoczne ale juz w tle obraz szaleje, kiedys rowneiz po gearsach mialem cos podobnego, ale parenascie razy zmenilem tryb wideo i mu przeszlo, jak widac do czasu.
    YouTube - x360 i artefakty probka tego, co sie dzieje, czasem obraz po prostu ucieka do polowy poza ekran. Konsolka byla kupiona gdzies kolo poczatku grudnia 2009. Co to moze byc? I, staralem sie googlowac ale nie znalalzem nic ciekawego co pozwolilo by mi zrobic dokladny reset xboksa, wszystkich ustawien, nie mowie tutaj o formatowaniu dysku.

    edit: startowanie konsoli z Y+RT nic nie zmienia, resetuje ustawienia do 1080i 60Hz i dalej zonk. Na kablu dolaczonym do xboksa to samo, to nie wina odbiornika a wyraznie xboksa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a probowales moze jakims innym kablem podlaczyc X do tv/monitora ? bo to wyglada (przynajmniej dla mnie) jakby sygnal z konsoli co chwile byl na krotki moment przerywany (albo tylko jego czesc) ewentualnie sproboj podlaczyc do innego tv i sprawdz czy bedzie to samo.
     
  4. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Tylko na tej jednej grze takie problemy?
     
  5. slashbeast

    slashbeast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    startowanie konsoli z Y+RT nic nie zmienia, resetuje ustawienia do 1080i 60Hz i dalej zonk. Na kablu dolaczonym do xboksa (te 3x rca) to samo, to nie wina odbiornika a wyraznie xboksa. GTA4 nigdy nie powodowalo czegos takiego, GoW2 juz drugi raz.

    EDIT: Drugi filmik, z dashboardu: http://www.youtube.com/watch?v=p70q4BwtlHM
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak dla mnie to jest uszkodzenie konosli.

    Sprawdź jeszcze na innym kablu. Może się przetarł.
     
  7. slashbeast

    slashbeast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kabel nie ma znaczenia. Bede walczyl uznanie tego na gwarancji, konsole kupilem z global-play.pl juz przerobiona.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a ustaw jaks niska rozdzialke i zobacz czy dalej to samo. osobiscie sie nie spotkalem z takimi artefaktami.
     
  9. slashbeast

    slashbeast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nic nie zmienia, probowalem juz KAZDA kombinacje ustawien obrazu.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  11. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na gwarancji to Ty tego nie naprawisz, jesli juz przerobiona. Skapna sie, ze byla ruszana konsola i plomby. A co do awarii raczej uszkodzenie konsoli
     
  12. slashbeast

    slashbeast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wy naprawde czytacie to co pisze? Juz wielokrotnie pisalem, ze kabel jest bez znaczenia. A co do gwarancji to kupilem od nich przerobiona konsole i dostalem gwarancje na ta wlasnie przerobiona konsole.
     
Wczytywanie...

Poleć forum