1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Gra się zacina i po restarcie nie ma save z gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Gengi1910, Marzec 28, 2012.

  1. Gengi1910

    Gengi1910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Niedawno zacząłem śmigać w Battlefield 3 i mam problem. Grałem uznałem, że starczy i pogram dalej następnego dnia. Dzisiaj odpalam konsolę i gdy chcę wznowić, to jest napisane, że zapis jest uszkodzony i trzeba grać jeszcze raz 0.0... Ok zagrałem jeszcze raz i zaraz przy początku (świeżo po zawaleniu się budynku) pach konsola się zawiesiła i znowu save poszedł psu w 4 litery. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Gengi1910

    Gengi1910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy jest jeszcze jakiś inny sposób (chodzi o to, że mam mało miejsca na dysku bo nie dokupiłem).
    Drugie pytanie : Czy da się np na pendrive zainstalować grę i grać w nią z podłączonym pendrivem ?? (Głupie pytanie, ale konsole to nie moja specjalność)
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Da sie na 8-mce zainstalowac
     
  6. Gengi1910

    Gengi1910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na chwilę obecną nie mam możliwości zainstalowania gry na dysk, więc czy ma ktoś może jakieś inne propozycje rozwiązania tego problemu???
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ma rgh
     
  8. Gengi1910

    Gengi1910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie posiadam żadnego dodatkowego chipa (tego całego RGH)
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  10. Gengi1910

    Gengi1910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nagraj jeszcze raz, najlepiej na verbatimie
     
Wczytywanie...

Poleć forum