1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 Granie bez płyty w napędzie !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mistrzualcapone, Grudzień 19, 2009.

  1. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3ng-IKd33DA[/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MuHNNJQleIQ[/YOUTUBE]


    INFO
    XeXLoader FreeXeX

    Video: XeXLoader v.17 for XBox 360 with New Features - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks

    How To Install Xexloader And Play Originals Fom Official Hdd (dvd Not - Scenyx Entertainment Community
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    czy jest to możliwe :) masakra Rewelacja Kolego dzięki:yeye::yeye:
     
  4. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Probowal juz ktos ? :) Jesli to faktycznie zadziala to bedzie swietna sprawa :rolleyes:
     
  5. komitet

    komitet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z kad można to pobrać z góry dziękuje
     
  6. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    trzeba mieć przeróbke ???
     
  7. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    NIestety ale trzeba miec ta przerobke zwiazana z lutowaniem czegos na plycie glownej (nie pamietam jak to sie nazywa). Na normalnych nie przerobionych konsolach nie pojdzie
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest już o tym temat ale dam to do działu oprogramowanie

    - musi być odpowiedni Kernel
    - musi być odpowiedni dashboard

    P.S. popraw tłumaczenie, bo tak przez tłumacza to każdy potrafi
     
  9. Krys1s

    Krys1s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    Z przerobieniem przez XBReboot można używać Xexloadera na najnowszym kernelu i dashu 8955, narazie oprócz płyt głównych Jasper 256/512mb
     
  10. lord_seph

    lord_seph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesteś pewien? Ludzie trąbią, że tylko dash poniżej 8XXX. Czyżby już jest możliwość przerobienia mojego ixa z dashem 8955? A może chodziło ci, o to, że niższy dash emuluje wyższy czyli 8955? A o modyfikację się nie przejmuję bo zrobiłem sobie odczepiany kabel LPT za pomocą kabla lanowego:p
     
  11. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    a czy jeżeli będzie się już dało przerabiać na Jasperze256/512MB (zapewnie ktoś w 2010 znajdzie sposób) to czy można będzie podłączyć swój zewnętrzny dysk USB i na nim uruchamiać gry ? Czy narazie tylko z XBOX HDD ?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie jarajacie sie tak :)
    zeby to miec trzeba przerobic konsole z dashem nizszym lub rownym 7331

    poczytajcie linki co dał Pabloo
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  14. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    heh to jak dasha trzeba mieć niższego niż 7331 to ja już się na to nie załapię,chyba,że coś zrobią,że dasha starszego będzie można wgrać.
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No i żeby nie było tak różowo: grałem już na takiej konsoli i gry się tną jak głupie kiedy jest więcej przeciwników itp ;) Wg mnie nie da się w to jeszcze komfortowo grać - muszą to jeszcze dopracować

    Aha i był podłączony dość szybki dysk przez usb
     
  16. Krys1s

    Krys1s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
  17. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Komfortowe granie z dysku twardego podłączonego przez usb jest chyba nierealne. Wszystko jest spowodowane słabymi transferami USB 2.0

    Miałem kiedyś dysk zewnętrzny podłączony do kompa przez USB 2.0. Gry niby chodziły ale wykonanie Quick Save w Half-life trwało ok 30sek, nie mówiąc już o loadingach.
     
  18. Krys1s

    Krys1s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    Zawsze można podłączyć przez tasiemkę zamiast oryginalnego dysku
     
  19. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
  20. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl


    Wtedy to tak. Racja.
     
  21. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    wogóle wszystko wygląda spoko,ale jak faktycznie się gry zacinają to nie warto tego wgrywać,no chyba,że udoskonalą to tak,że wszystko będzie git to wtedy można będzie wgrywać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum