1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 i adapter Wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anonimusooo, Sierpień 24, 2013.

  1. anonimusooo

    anonimusooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Zakupiłem Adapter Wireless Networking Wifi. Gdy podłączyłem do Xbox'a 360, mignęła czerwona lampka. Za każdym razem tak jest. Xbox nie wykrywa adaptera. Posiadam Xbox'a z 2008 roku. Czy to ma jakiś związek z tym, że nie działa ? Pomocy :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    1.Czy masz zaaktualizowane oprogramowanie?
    2.Czy Network Adapter (Ahh, slownictwo z PS2) byl kupiony nowy czy uzywany? Mozliwe ze ktos ci wcisnal popsuty.

    Pozdrawiam Kryniuk
     
  4. anonimusooo

    anonimusooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Adapter używany, widać że był otwierany. A co do aktualizacji, to jak sprawdzić ?
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no to jak otwierany to pewnie coś się stało
     
  6. anonimusooo

    anonimusooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pomoże ktoś ? Da się coś zrobić z tym adapterem ?
     
  7. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czerwona lampka na adapterze świeci się dlatego ze nie masz ustanowionego połączenia wi-fi.
     
  8. anonimusooo

    anonimusooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ona się nie świeci. Podczas podłączania raz mignie i nic. Lampka nie świeci się.
     
  9. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Chodzilo mi o opragramowanie konsoli, mozesz narazie podlaczyc x'a przez ethernet? Gdy podlaczysz konsole do internetu przez ten kabel to automatycznie pobierze ci sie najnowszy firmware, jesli nie, to oznacza ze masz najnowszy. :)

    Wyslano z mojej Toshiby AC100. :)
     
  10. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Jesli masz starszą wersję oprogramowania to dlatego Ci nie działa. Ale jeżeli był otwierany to raczej ktoś miał złe zamiary i wcisnął popsuty adapter.
     
  11. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To ten z allegro co niby niewiadomo czy dziala bo przy pc czerwona dioda sie pali i wyszukuje go system?

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapewne to ten:p

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    No to chyba mamy odpowiedz.

    Wyslano z mojej Toshiby AC100. :)
     
  14. anonimusooo

    anonimusooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie. Zauważyłem, że pisze małym druczkiem "tylko do xbox premium i elite". Czy jest taki rodzaj adapera tylko dla premium/elite ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum