1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 i gta4 wiesza się

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tekk, Luty 23, 2009.

  1. tekk

    tekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. w grudniu kupiłam nową konsolę xbox 360. niestety miała ona problemy z laserem - rysował płyty i xbox został wymieniony na nowy, został też przetestowany w serwisie i podobno jest w 100% sprawny. dzisiaj kupiłam sobie oryginalną, nie używaną grę gta 4 (jest to pierwsza gra w jaką w ogóle gram w tę konsolę z płyty). kiedy gram, gra się zacina w różnych miejscach. nie ma reguły ile gram. zacięła się już 5 razy (czas gry to max razem 4 h). kiedy wyłączę i włączę xboxa mogę grać dalej... jest to denerwujące no i boję się, że coś dzieje się z konsolą. proszę o pomoc. gra jest w ogóle nie porysowana. xbox też wydaje się być sprawny, w szczególności, że został przetestowany przez Microsoft. proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. jaka wersja Xboxa?
    2. Co znaczy gra się zacina? Na jak długo?
     
  4. tekk

    tekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zacina się tak, że muszę włączyć i wyłączyć grę by cokolwiek zrobić.
    co do wersji konsoli to wybacz ale jestem nowa i nie wiem gdzie to mogę sprawdzić. możesz mi powiedzieć? :eek:
     
  5. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    • Najlepiej jak masz pudełko to na pudełku z boku kolorem jest zaznaczona Twoja wersja konsoli (Arcade, Premium, Elite).
    • Jaki jest kolor konsoli?
    • Czy na górze kosoli (w pozycji pionowej) jest napis 60GB HDD czy 20GB HDD, a może nie ma takiego?
    • Z tyłu konsoli jakie jest napisane napięcie? Tzn.: jest takie coś tam: 12V-.-.-14.2A; 5V-.-.-1A czy 12V-.-.-12.1A; 5V-.-.-1A?
     
  6. tekk

    tekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    *Premium
    *biała
    *60 GB HDD
    *12V-.-.-14.2A

    :D
     
  7. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    To ja tylko mogę powiedzieć tak:
    Masz konsolę:

    Xbox 360 PREMIUM 60GB wersję Falcon ;)
     
  8. tekk

    tekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobrze wiedzieć. ale i tak nie mam pojęcia co się dzieję z moim gta4:(
     
  9. phantom22

    phantom22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zainstaluj grę na twardy dysk,
     
  10. tekk

    tekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to zrobić? :confused:
     
  11. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  12. tekk

    tekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki :) zrobię tak. chociaż dzisiaj grałam kilka h i nie zawieszał się. chociaż mam ciągle stres że jak nie zapisze po każdej misji to sie w końcu zawiesi i pójdzie wszystko na marne;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum