1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 i pare pytań...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RavenRuLeZ, Luty 13, 2010.

  1. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Witam ! Więc dziś zakupiłem x360 Arcade Jasper z HDMI nowego.Zapłaciłem za niego 100 funtow czy według was opłacało sie ? Po 2 jak to jest z przeróbką ? czy są problemy ? i jak to jest z graniem Online banują ?
    Mój wcześniejszy Xboxa360 Premium dostał 3 RoD więc go sprzedałem i przez ostatnie 3 lata nie miałem styczności ze sceną X360 stąd też moje pytania.Mam nadzieję ,że nie znegujecie mnie za moje pytania.Oczekuję na waszą pomoc! Cheers!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze i sie oplacalo :D a co do przerobki ja nie mam osobiscie zadnych problemow ;] online tak banuja :D ale ja np na przerobionej gralem miech ale na orginalnej grze i zero problemow :D
     
  4. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. 100 funtow = troche ponad 470 zł (opłacało sie zaje*****)
    2. Z przerobka nie ma zadnych problemow ^^
    3. Za to jesli chcesz przerobiona konsola grac na necie mozesz szybko zlapac bana
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    1. Nie mam pojęcia nie orientuję się w cenach.
    2. Teraz wszystko już można przerobić - no problem :)
    3. Ja mam ixtreme LT i na razie pomykam na necie, zobaczymy w listopadzie. Co będzie to będzie.
     
  6. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Dobra chlopaki aktualnie mam laptopa i mam pytanie z czym się to jje ? zeby wgrać IXtreme co potrzebuje ? ,bo chcę wykorzystać pobyt w Polsce i zakupic potrzebne narzędzia do przeróbki mojej 360 czy potrzebuje jakiejś przejściówki z USB do SATA ? i czy trzeba coś lutować ?.I czy po wgraniu IXtreme moge zrobić najnowszy update konsoli ? Sorry za gromade pytań ale po prostu chce wiedzieć wszystko zeby czegoś nie spi******
     
  7. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Taka rada, jeśli masz kasę to nie przerabiaj - lepiej kup sobie jakąś grę na jakiś czas i bezpiecznie graj w necie - ja przerobiłem, a teraz żałuje, bo muszę kupić nową konsolkę ;/

    Opłacało się jak nie wiem co ;)
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak podpowiem że na tą gromadę pytań jest większa gromada odpowiedzi ;)
     
  9. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    ooo właśnie znalazłem.Sorry za problem.Aktualnie planuję przerobić Xo ,bo PS3 to straszny kasożerca od razu powinienem sie w Xo zaopatrzyć ale dzięki za rade :) ,bo PS3 jest dobre dla ekskluzywnych tytułow których jest na pęczki ;/
    PS.Muszę stwierdzić ,że forum jest bardzo przyjazne ;)
     
  10. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Witam ! Raz jeszcze :) Poczytałem forum i mam pytanie jest jakaś opcja sflashowania tego napędu LiteOn 83850c bez skrobania ani lutowania żadnych ścieżek ?
     

Wczytywanie...

Poleć forum