1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 i pare pytań...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RavenRuLeZ, Luty 13, 2010.

  1. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Witam ! Więc dziś zakupiłem x360 Arcade Jasper z HDMI nowego.Zapłaciłem za niego 100 funtow czy według was opłacało sie ? Po 2 jak to jest z przeróbką ? czy są problemy ? i jak to jest z graniem Online banują ?
    Mój wcześniejszy Xboxa360 Premium dostał 3 RoD więc go sprzedałem i przez ostatnie 3 lata nie miałem styczności ze sceną X360 stąd też moje pytania.Mam nadzieję ,że nie znegujecie mnie za moje pytania.Oczekuję na waszą pomoc! Cheers!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze i sie oplacalo :D a co do przerobki ja nie mam osobiscie zadnych problemow ;] online tak banuja :D ale ja np na przerobionej gralem miech ale na orginalnej grze i zero problemow :D
     
  4. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. 100 funtow = troche ponad 470 zł (opłacało sie zaje*****)
    2. Z przerobka nie ma zadnych problemow ^^
    3. Za to jesli chcesz przerobiona konsola grac na necie mozesz szybko zlapac bana
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    1. Nie mam pojęcia nie orientuję się w cenach.
    2. Teraz wszystko już można przerobić - no problem :)
    3. Ja mam ixtreme LT i na razie pomykam na necie, zobaczymy w listopadzie. Co będzie to będzie.
     
  6. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Dobra chlopaki aktualnie mam laptopa i mam pytanie z czym się to jje ? zeby wgrać IXtreme co potrzebuje ? ,bo chcę wykorzystać pobyt w Polsce i zakupic potrzebne narzędzia do przeróbki mojej 360 czy potrzebuje jakiejś przejściówki z USB do SATA ? i czy trzeba coś lutować ?.I czy po wgraniu IXtreme moge zrobić najnowszy update konsoli ? Sorry za gromade pytań ale po prostu chce wiedzieć wszystko zeby czegoś nie spi******
     
  7. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Taka rada, jeśli masz kasę to nie przerabiaj - lepiej kup sobie jakąś grę na jakiś czas i bezpiecznie graj w necie - ja przerobiłem, a teraz żałuje, bo muszę kupić nową konsolkę ;/

    Opłacało się jak nie wiem co ;)
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak podpowiem że na tą gromadę pytań jest większa gromada odpowiedzi ;)
     
  9. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    ooo właśnie znalazłem.Sorry za problem.Aktualnie planuję przerobić Xo ,bo PS3 to straszny kasożerca od razu powinienem sie w Xo zaopatrzyć ale dzięki za rade :) ,bo PS3 jest dobre dla ekskluzywnych tytułow których jest na pęczki ;/
    PS.Muszę stwierdzić ,że forum jest bardzo przyjazne ;)
     
  10. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Witam ! Raz jeszcze :) Poczytałem forum i mam pytanie jest jakaś opcja sflashowania tego napędu LiteOn 83850c bez skrobania ani lutowania żadnych ścieżek ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum