1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 i PC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mikipl, Czerwiec 28, 2009.

  1. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    Mam Laptopa z Win 7 i media center
    Podłączam go do konsoli kablem ethernet (on nie jest podlaczony do internetu) , i pisze ze nie moze pobrac Ustawien DHCP ale ja nie chce internetu tylko chce podlaczyc aby miec zasoby z kompa na X360
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karol1005

    karol1005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    To odpal media center na konsoli i na kompie, wtedy powinien wyświetlić ci się kod na konsoli do wpisania na kompie i już
     
  4. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Jest poradnik w dziale ogolne dot.WMC .
     
  5. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    Zrobilem tak i koniecznie chce sie laczyc z X360 Live [ a ja podlaczalem sam komputer bez internetu ] co zrobic aby dzialalo ?
     
  6. karol1005

    karol1005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    musisz jakoś podpiąć 360 do neta bo on chce ściągnąć aktualizacje
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj configi z peceta i xboxsa. pecet widzi xbosa w sieci??
     
  8. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    niewiem o co chodzi z tymi configami , jestem nowy w X360 :(

    Tzn. jak widzi ... jak wpisuje ten kod to chce X360 live sie polaczyc
     
  9. bijacz

    bijacz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Potwierdzam. Xbox chce sie podlaczyc do sieci zeby sciagnac aktualizacje, ostatnio robilem to samo, aczkolwiek ja mam komputer i xpudlo podlaczone do routera. Pozatym jakim kablem sie laczysz z xboxem? Zkrosowanym czy nie? Moze Ci zle widziec urzadzenia, jezeli podlaczasz nieskrosowanym kablem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum