1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 i płyty jednowarstwowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ghost10pl, Maj 23, 2011.

  1. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Wiem, że wszystkie gry nagrywa się na płyty jednowarstwowe ale właśnie ściągnąłem grę beyond good & evil no i zajmuje coś koło 2 gb... Jak myślicie mogę ją spokojnie nagrać na Verbatim'a 4,5 czy myszę na DL?? Mam napęd hitachi i przeróbkę LT2++ czy jakoś tak .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gry nagrywa sie na plyty dwuwarstwowe DL. nawet ta 2gb musisz nagrac na DL
     
  4. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na xboxa tylko i wyłącznie dwuwarstwowe.Po za tym pierwszy raz widzę żeby gra na Xboxa zajmowała 2GB.Możesz mieć co najwyżej LT+ 1.1 nie ma LT2.


    EDIT:A no tak zapomniałem o grach Arcade.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gowniane gry zajmuja malo miejsca :p
    na ps3 tez sa takie male wydawane na plytach
     
  6. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Beyond Good & Evil jest na x'a:
    Beyond Good and Evil - Imperium gier - WP.PL
    Też mnie zdziwił ten rozmiar i jeszcze w hd bo teraz wyszedł no ale zobaczymy...
    Nie wiem nie orientuje się dokładnie jaką mam przeróbkę bo nie znam się jeszcze tak dobrze...
     
  7. Kip0mek

    Kip0mek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolicach Lublina
    chyba ze JTAGa masz to z pendrive mozesz zainstalowac ;p ale watpie zebys mial :D
     
  8. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie jest gówniana gra . Puki co to najlepsza gra z wszystkich w jakie grałem!

    Nie mam JTAGA i właśnie szukam gdzie wykonują taką przeróbkę bo to jest na serio o wiele lepsze .

    //Edytuj posty - Judas
     
  9. Kip0mek

    Kip0mek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolicach Lublina
    Beyond Good & Evil HD - Xbox.com chyba o ta gre Ci chodzi.. a na wp nie pisze ze jest to gra na xboxa 360 tylko zwyklego.. a ta co podales jest pewnie starsza wiec i mniej zajmuje..

    a poza tym, z tego co widze. .ta gra jest tylko na JTAGa lub za 800 punktow w sklepie ;p Wiec masz pograne :D
     
  10. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i to co ta gra jest tylko i wyłącznie na JTAGA i na nic więcej? i nie będzie działać jak ją nagram na DVD DL ??
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie napalaj sie zbytnio na jtaga.
    Jakiego masz dasha i jaka data produkcji konsoli ?
    Ta gra nie ruszy ci z plyty, bo to gra Arcade.
     
  13. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam pojęcia ale z moim napędem i rokiem produkcji to na pewno jeden z starszych konsola z 2006r... Nie ma żadnego wyjścia żeby ta gra poszła z płyty?
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie ma.
    Sprawdz dashboarda to ci powiem czy mozesz zrobic Jtaga czy nie.
     
  15. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko jak to się sprawdza?? ^^
     
  16. dennykropka

    dennykropka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    XBOX360 ISO
    Nie wiem czy chcesz, ale jak by co to tu masz nojtag.
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ustawienia > Informacje o konsoli/systemie.
     
  18. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, ale z profilu ktory jest dolaczony do gry i musisz miec polaczenie z XBL.
     
  20. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widzę na exsite jest. Połączenie z netem mam zobaczymy czy to zrobię... Formata dysku nie muszę robić jak już kiedys zrobiłem? Bo korzystam z przenośnego jako pamięć i mam tam wszystkie save'y...
     
  21. ghost10pl

    ghost10pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIe chcę robić nowego tematu dlatego napiszę tutaj. Mam do was pytanie. Mianowicie mam napęd hitachi i chcę zamiast całego napędu kupić nowy laser. Czy to jest obojętnie jaki czy musi być pod konkretny model i czy stracę przeróbkę po wymianie mam LT2? Mam na myśli aukcję:
    LASER DO XBOXA 360 SF-HD63 -SKLEP IT7 CHOJNICE (1648213826) - Aukcje internetowe Allegro
     
Wczytywanie...

Poleć forum