1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 i radiówka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez majstersztyk, Listopad 17, 2009.

  1. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Siemanko chce podłączyć swojego xboxa do xbox live ale nie chce podłączać go przez kompa tak jak było pisane w jednym temacie co potrzebuje żeby od razu kabel od radiówki podłączyć do Iksa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja również mam radiówkę, i żeby x'a podłączyć do neta będziesz musiał mieć router(ok 150zł)
     
  4. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    kabel z xboxa podłączasz do routera > router do kompa
     
  5. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    ale bez tego nie da rady ze routera > router do kompa
     
  6. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Żeby podpiąć kabel od radiówki trzeba niestety mieć router podłączony do kompa
     
  7. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    To wtedy komp będzie musiał chodzić żeby net był w iksie?
    A jak Ci śmiga ta radiówka na iksie? ;d
     
  8. nortix

    nortix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzesz
    mam radiówkę do kompa podlaczona, na plycie glownej w pc mam sieciowke do ktorej mam podlaczonego iXa poprzez udostepnianie polaczenia sieciowego mam / mialem live'a... tak najprosciej...
    p.
     
  9. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, komputer nie musi chodzić, router ma chyba 6 wejść na ethernety i jednym kablem podpinasz z kompa do routera, a drugim z routera do x'a. Co do chodzenie, to nie będę owijał w bawełnę lagi, lagi i jeszcze raz lagi. Z resztą to zależy od pory, jeżeli są godziny szczytu, czyli wtedy kiedy wszyscy grają na live to nie ma co się pchać bo wtedy tylko nerwy można stracić. Ja mam 512 kb/s i zrezygnowałem, o za tym przerobiłem x'a i już nie podłączę go do net :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum