1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 key informacje . Warto kupić ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robert199788, Grudzień 27, 2011.

  1. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    Witam , wiecie może coś o X360 key co można dzięki niemu robić na Xbox360 ? I czy znacie jakieś sklepy gdzie go można kupić ? Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. denio150

    denio150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. kokakoala

    kokakoala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Emuluje napęd i uruchamia .iso z pamięci USB (dyski i pendrive). Nic więcej, to nie JTAG. Natomiast szybkość i łatwość aktualizacji oraz komfort użytkowania bije CFW na łopatki. Używam od samego pojawienia się na rynku, zero problemów, mega wygoda. Kupiłem tu: XBOX 360 Key, USB Loader. Polecam.

    Dodam, że za jego produkcję odpowiedzialna jest ekipa z ogromnym doświadczeniem.
     
  5. wiatek

    wiatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to prawda, że gry odpalane na x360keyu restartują się co 5-15min? Aa i czy jest możliwość gry na live z tym ?;D
     
  6. antonio350

    antonio350 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jest to prawda.Gram normalnie na live i mam konsole oflagowana przed założeniem xkeya.
     
  7. wiatek

    wiatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli opłaca się twoim zdaniem ? A jak wygląda sprawa gdy np. zdemontuję xkeya ? Wszystko będzie chodziło tak jak chodziło wcześniej? :D
     
  8. antonio350

    antonio350 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dlaczego ma nie działać?Moim zdaniem opłaca się jeżeli nie robisz sam flasha grasz live.Odpada zakup nagrywarki ihas,płyty i nagrywanie na płytki które pozornie nie jest trudne ale czasami denerwujace.
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jest to prawda. Nawet jest o tym napisane w oficjalnym manualu.

    A do tematu, wg mnie sie nie oplaca za ta cene.
     
  10. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no a mozesz mi napisac jeszcze czy mozna grac na tym w gry sciagniete z neta w systemie ntsc bo to mnie interesuje a nigdzie nie znalazlem o tym info , bo jesli tak to jutro to kupuje prosze o jakies info z pewnego zrodla
    i jak to dziala z kinectem czy nie ma zadnych problemow?
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum