1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 - lan

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mnih, Kwiecień 5, 2011.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, mam pytanie odnośnie lan party, mianowicie, jeśli mamy 4 xboxy, 4 monitory/tv, to jak to wszystko podłączyc, by grac np w CoDa4 2v2? drugie pytanie, na jakich grach można grac w 4 osoby, mając jedynie 2 xboxy? 2v2, na kazdym monitorze splitscreen na 2 osoby, wiecie ocb ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Np pod router się podłączyć.
    Co do gier do COD, halo, gears of war
     
  4. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Fifa 11 tez, fajna zabawa bedzie, bedziecie musieli sie zgrac :D
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a w L4D2 da radę grac na 2 monitorach i 2 Xboxach? wiem, że w CoDa tak się nie da, a w jakie gry się jeszcze da? czy do zrobienia lana potrzebny jest internet, czy wystarczy, że podłączymy wszystko kablami enthernet? jak to działa?
     
  6. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie potrzeba internetu, wystarczy się połączyć kablami. Jeśli łączysz 2 xboxy to nawet routera nie potrzebujesz, wystarczy je spiąć ze sobą. Robiłem tak z kumplem kiedyś i działa. Wszystko wtedy musi być na automat. A co do gier to niestety, ale nie wiem.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wszystko będzie działać po LAN. Nie wiem jak wcześniejsze cody lecz na 90% da się grać w Black Ops split+lan.
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  9. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W L4D2 da się grać na 2 xboxach i 2 monitorach w 4 osoby.
     
  10. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    dobra, czyli jeszcze raz. jeśli mam 4 xboxy i 4 monitory, to jak to wszystko podłączyc, jesli mój router ma 2 wejścia enthernet?
     
  11. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    4xboxy musisz podpinac pod router bo inaczej sie po prostu nie da
    2xboxy spinasz jednoczesnie ze sobia i sie same wykryja
     
  12. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Mnih musisz kupic switcha jezeli masz tylko 2portowy router, na 2 konsolach w 4 mozna grac jedynie w black opsa i chyba w world at war z codow.
     
  13. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jest jeszcze Halo3, i ktoś tu jeszcze napisał, że L4D2 :)
     
  14. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jakby co mam na pogonienie switcha 8 portow, D-link
     
Wczytywanie...

Poleć forum