1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 -> LCD z wejściem DVI i RGB.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Podem, Grudzień 8, 2008.

  1. Podem

    Podem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam pytanie, a mianowicie: nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat podłączenia xboxa 360 do monitora np. Samsung SyncMaster 2053 BW z 2 wejściami, a mianowicie: DVI IN i RGB IN. Czy jest taka możliwość i jeśli tak to proszę o nazwę bądź link do allegro. Chodzi głównie o podłączenie x360 Arcade.
    Proszę o pilną odpowiedź. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hiszpan

    hiszpan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Podem

    Podem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy aby napewno? Bo mam możliwość kupna xboxa, ale jeśli nie da się go podłączyć do mojego monitora to niestety będę msuiał zrezygnować. Proszę o odpowiedź kogoś innego obeznanego w temacie. Za tą dziękuję : )
    Pozdrawiam
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Pomyśl jeszcze o dźwięku... Najlepiej kupić przejściówkę 2 chinch na jack i bezpośrednio podłączyć głośniki.
     
  7. Podem

    Podem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    dokładnie. taki będzie działał, sam na takim śmigam. a żeby podłączyć głośniki lub słuchawki potrzebujesz do tego zestawu jeszcze:
    1.http://allegro.pl/item502050706_przejscie_z_2x_chinch_na_m_jack_gold.html
    2.http://allegro.pl/item483603404_gniazdo_gn_gn_lacznik_jack_3_5mm_stereo_fv_m2l.html
     
  9. Podem

    Podem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki Wielkie. Pozdrawiam serdecznie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum