1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 liteon ix 1.6 active iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kempos, Grudzień 25, 2009.

  1. Kempos

    Kempos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupilem xbox 360 elite liteon przerobiony ix 1.6, z tego co sobie czytałem tu na forum to wiem juz ze bede prawdopodobnie potrzebował active iso na naped liteon'a którego niemoge znaleść na forum wiec teraz prosze o pomoc wskazania mi linka (aktywnego) najlepiej RS chodz niekoniecznie. Konsola ma byc u mnie w poniedzialek i chciałbym nie rozczarowac sie gdy wloze pare nowych gierek ktore leza i czekaja na x'a a tu lipton. :)

    Kolejne gry juz tylko sciagam sobie sam wiec chyba bede przerabial wave patcherem i powinno dzialac prawidlowo lecz jednak mam pare gier na wave 4 i tu sie rodzi kolejne pytanie czy jest mozliwosc posiadajac juz plyte active iso zgrac gre na twardy dysk x'a nie uzywajac juz plyty active iso grac w te gry :) ?

    Myśle ze ten temat pomoze nie tylko mnie ale i innym z gory dziekuje za pomoc POZDRAWIAM KEMPOS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=Rothen=-

    -=Rothen=- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kredkolandia
  4. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
  5. Kempos

    Kempos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoc activate

    co do active iso wszystko wiem juz a jesli chodzi o to zgrywanie wave 4 na hdd to jest wkoncu taka mozliwosc zeby nie meczyc napedu i zzucic naprzyklad tekken 6 wave 4 na hdd i za pomoca tej active iso odpalic gre z hdd :) czy lepiej sciagnac od nowa i przerobic na wave 3 :) wtedy byloby zglowy?

    Każda gre da sie przerobic na wave 3? czy sa jakies uszczerbki po takiej operacji ?

    DZIEKI ZA ODPOWIEDZI MYSLE ZE TEMAT KROTKI I ZWIEZLY ODPOWIEDZCIE JESZCZE I MOZNA ZAMYKAC :) POZDRO
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Lepiej pozostawić i nagrać grę bez paczowania . Gdyż nowy ixtreme 1.61 nie odpali spaczowanej gry . I podobno tak samo będzie na powstającym ixtreme LT więc wydaje mi się , że lepiej nagrywać oryginalne obrazy bez paczowania i używać activate.iso . Jeśli nie myślisz o najnowszych przeróbkach i dodatkowych funkcjach w konsoli i nowym ixtreme to możesz paczować i nie bawić się a płytę z activate.iso . Tak grę z wave4 możesz zainstalować na HDD ale przed uruchomieniem musisz użyć activate.iso a potem włożyć płytę zgrą , bo inaczej gra się nie uruchomi tylko z dysku twardego . Przerobić do wave3 można gry z wave4 i 5 . Uszczerbek jest taki , że nie jest to już 100% kopia oryginału i przez to jest łatwiejsza do wykrycia ( i zbanowania konsoli ) podczas łączenie się online .
     
Wczytywanie...

Poleć forum