1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Modern Warfare 2 POMOCY!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez areczek11, Październik 1, 2011.

  1. areczek11

    areczek11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczów i błagam was o pomoc... a mianowicie 5 dni temu ponownie przerobiłem konsole i zabrałem się za sciąganie gier nagrałem juz Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 2 (wave3) i Mirrors Edge (wave2) wszystko pięknie działa ale gdy zmieniłem wave MW z 4 na 3 i nagrałem Xbox mówi mi że "płyta nie jest obslugiwana" (ale obrazek gry normalnie sie pojawia) pomocy co mam robic bo wtopiłem juz 2 płytki Vreba i nie wiem co mam dalej robić. Przerabiający mowił mi ze mam wgrane wszystko najnowsze...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz wgrane "wszysstko najnowsze",to nie trzeba zmieniac wave.
     
  4. areczek11

    areczek11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale skoro NSUNS (wave 3) dziala to czemu MW 2 z wave 3 nie? prosze o pomoc a nie chatowanie na forum...
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo mw2 ma specjalne zabezpieczenie, AP 2.5 i zmiana wave nic nie daje. Sciagnij gre jeszcze raz, z oryginalnym wave, przelec przez abgx360, aby wszystko było na zielono, wypal i powinno działać.
     
  6. areczek11

    areczek11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli moge sciagac wszystkie gry nie zmieniac wave'ow tylko sprawdzac w abgx i normalnie wypalac?
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeszcze napisz jaki masz dash bo na tym 13599 nie odpalisz narazie gier z ap25
     
  9. okumura

    okumura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ja proponuje sciagnac jeszcze raz, szczególnie że w internecie nie wszyscy umieszczają działające gry ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum