1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 Monitor Samsun brak obrazu.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Shiliat, Listopad 12, 2009.

  1. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Witam dosłownie jak w temacie:
    Monitor pod jaki chce podpiąć x360 to Samsung SyncMaster 755DF
    Używam przejściówki VGA żeńsko / żeńskiej.
    Dźwięk jest ale brak obrazu.
    Kontrolka na monitorze miga jakby komp był Off.
    I nie wiem czemu tak jest ;/ nie mam innego monitora by sprawdzić :confused:

    A to jest czarny kabel. Może kolor kabla wam coś powie to nie jest Orig. M$ ani BigBen.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zrób zdjęcie kabla i wklej ,a jak podłaczysz monitor do PC to działa ?
    może też być uszkodzony xbox to jedno z typowych uszkodzeń jak
    masz inny kabel np. do TV to podłącz i sprawdź czy xbox działa normalnie
     
  4. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    x360 normalnie działa tylko na monitorze nie ;/
    ten kabel to raczej made i china. a monitor działa. już sam nie wiem.
    dobra już nie ważne jakoś se poradzę trudno ehh...
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    może w xboxie ustawiłeś zbyt dużą rozdzielczość ekranu której ten monitor nie jest w stanie wyświetlić !!!
    i wtedy przechodzi w stan czuwania !
    ustaw 1024x768 (taką powinien wyświetlić :))i spróbuj jeszcze raz odpalić ,
    a dopiero później zgodnie z instrukcją monitora możesz ją sobie podciągnąć
     
  6. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Ta tylko jak ustawić ? tez o tym myślałem bawiłem się częstotliwością itp. a tam jest raczej tylko Panoramiczny i normalny. I na żadnym z tych nie działa ;/

    ja mam premium 20GB to stare. zasilacz 230w czy jakoś tak :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum