1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 napedy

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dany121, Marzec 25, 2009.

  1. dany121

    dany121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.mam pytanko do fachowcow.mam dwa x360 i 6 napedow nie wszystkie dzialaja a te ktore dzialaja nie dzialaja w zadnym z tych x-ow.iteraz pytanko czy moge jakos po numerach na xbox i na napedach dojsc do tego ktory z nich byl orginalnie w ktorym xboxie.wiem ze napewno ktorys byl dostalem je tak w czesciach niewiem jak to sprawdzxic.a chcial bym naprawic ktorys z nich.nie dam do naprawy 3 napedow bo tyle mi nie dziala wlasnie.
    Z gory dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Tylko podłączajac mozesz sprawdzic , bo o ile mi wiadomo nie ma zadnych oznaczen na napedach , w ktorej konsoli siedział
     
  4. dany121

    dany121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak myslalem. w tym wlasnie problem ze te 3 nie dzialaja i niema jak sprawdzic. a czy moge jakos inaczej wyciagnac drive key. lub czy jest mozliwosc zamontowania innego napedu obchodzac jakos te zabezpieczenie.
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Musisz miec org.bin , inaczej dupa :p
     
  6. Rychu1984

    Rychu1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Mam takie pytanko ,już mam przerobionego x360 na 1,4 i czy da rade przerobić jeszcze raz ten napęd np,na 1,6 czy trzeba nowy napęd kupić ,i dopiero przerobić na 1,6 proszę o odpowiedz .
     
Wczytywanie...

Poleć forum