1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360+ niezbędne dodatki

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez LowMen, Luty 10, 2009.

  1. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Witam. Chciałbym się Was spytać, czy do podłączenia X360 Premium z: Samsungiem T220, Liveboxem i głośnikami Creativa, będą potrzebne jakieś NIEZBĘDNE dodatki niż te które będą w zestawie z konsolką? Jeśli tak to prośiłbym o podanie nazw tych dodatków.


    Z góry dziękuje!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nic nie potrzebujesz. Wszystko jest.
     
  4. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    A liveboxa przez ten kabel ethernet podlącze?


    PS: Chciałbym żeby livebox był podłączony z PC jak i X360...
     
  5. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak.
     
  6. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Mam jeszcze jedno pytanie.

    Czy na tym monitorze nie będzie pasów itp.? Jego maksymalna roździelczość ro 1680x1080...
     
  7. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Osobiście mam T240HD i jest jedwabiście :D
     
  8. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    jak ustawisz 1680x1050 to będziesz miał pasy
     
  9. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Zależy czy monitor jest w panoramie 16:9 czy 16:10. Jezeli w 16:10 (przypuszczam, że właśnie w takim formacie wyświetla obraz jak większość nowych monitorów LCD) to niestety będziesz miał owe pasy...
     
  10. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    A gdzie to sie sprawdza?? :p
    I czy da sie uniknąć pasów z tą panoramą (pewnie ją mam)?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mozesz ustawic rozdzieloczosc 1920x1080 (jak monitor to pociagie) ale wtedy bedziesz mial rozciagniety obraz (w wiekszoci gier to bardzo nie przeszkadza)
     
  12. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Nie pociągnie.... A może rozdziałka 1280x1024?
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprawdzałes ???? to ze nie ma tego w specyfikacji nie oznacza ze nie pojdzie.
    a 1280x1024 to z kolei jest w 4:3 i bedzie jeszcze gorzej
    albo paski albo wyzsza rodzielczosc albo niektore monitory same przeskaluja ci na obraz jak naciszniesz auto (albo inny przycisk sprawdz w instrukcji)
    tak czy owak ja gram z paskami wcale nie przeszkadzaja juz ich nie zauwazam
     
  14. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    To, czy LCD jest w 16:9 czy 16:10 powinno być w specyfikacji technicznej od producenta, jeżeli się nie myle...najlepiej graj na optymalnej roździelczości monitora, takiej jak podaje producent...obraz będzie wtedy najwyraźniejszy, a pasy to nie jest uciążliwy problem.
     
  15. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Ehhh... Mam ostatnie pytania.... W zestawie z Premium (60GB) jest kabel d-sub? I jak podłączyć componenta do głośnkików??:p
     
  16. manhunt13

    manhunt13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Inowrocław
  17. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    eeee... to jak ja mam podłączyć do monitora xa....? Nie ma wejścia HDMI...
     
  18. manhunt13

    manhunt13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Inowrocław
  19. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Przepraszam ale jestem zielony w tych przejściówkach... Z jednej strony podpinam xa i głośniki druga do monitora?
     
  20. Maciek797

    Maciek797 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    Vga

    Ja polecam ten
    [HIT!] Kabel VGA HQ _BigBen_ - SklepGekon_pl (519774345) - Aukcje internetowe Allegro

    posiadam go i swietnie sie sprawdza ;] powiem tak warto wydac wiecej i cieszyc sie najlepsza jakoscia a co do monitora to sam mam lg W2241S 22" 16:10 i niekore gry dzialaja normalnie bez rozciagniecia w niektorych sa pasy ale mi to nie przeszkadza ;]
     
  21. SimonBanks

    SimonBanks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    LowMen, ze specyfikacji Twojego monitora okazuje sie ze masz DVI wiec podlacz go za pomoca przejsciowki DVI-HDMI.

    Robisz tak... z x360 podłaczasz hdmi do monitora za pomoca takiej przejsciowki
    kabelek hdmi kup jakiś lepszy, będziesz miał naprawde dobra jakosc ja tak mam i jestem bardzo zadowolony:):):)
     
Wczytywanie...

Poleć forum