1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Pad?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dvdmax93, Kwiecień 14, 2011.

  1. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pad do Xbox 360 / PC PRZEWODOWY - GWARANCJA (1555469017) - Aukcje internetowe Allegro

    Ten pad ma wejście USB to serio podejdzie do X360?
    Jeśli tak to czy nie będzie miał spowolnień typu naciskam strzałkę a mój gracz chwilkę później zareagował.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Przewodowy z tego co wiem szybciej reaguje niż bez kabla wiec o lagi sie nie martw
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    hehe dobre :D:D
     
  5. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z czego się śmiejesz?
    To jak w końcu? będzie dobrze?
     
  6. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Człowieku, to oryginalny pad do Xboxa, działa jak każdy inny. Boże, a Twój pad laguje, bo musi się przebić sygnał przez powietrze? Pad, to pad, działa, albo nie. :eek:
     
  7. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    pad będzie działał, ale dział nie ten, otrzymujesz ostrzeżenie i temat leci w kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum